Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

karvalakki


-Stefan Söderström

Annetut kommentit

viherrys on pahasta, ruskea ihana
Mun mielestä oikein hieno, intensiivinen, toimiva portretti. Tätä jää katsomaan pidempäänkin.
on kyllä hyvö. tykkään sävyistä ja mallin katse on vangitseva
Tätä olen ihastellu jossain muuallakin,en vaan oikein osaa sanoa mikä tässä viehättää.
ensivaikutelmasta kuitenkin tuli mieleen kuvan kovat lämminsävyiset kasvot ympäröitynä pehmeään materiaaliin ja kylmään sävyyn.
Mallilla hieno tulkitsematon ilme. :)
Toimisi ehkä paremmin lisäämällä kontrastia. Nyt tuo sinertävänvihertävä kalvo haittaa ainakin minua. Sävy(väri-)itsessään siis ei haittaa, vaan "harmaakalvo".
Malli olisi mielestäni pärjännyt vähemmälläkin poski- ja huulipunalla, nyt tulee hieman klovni-fiilis. Tällaisena 3p.
Digikalvo on kai väärin arvattu? Kylmää ja huurua kai haetaan. Ei välttämättä toimi jos näinkin paljon joutuu arvailemaan.
Ei tää mulle oikeen aiheuta kiksejä.
PS. Mikä helkkarin digi -/harmaakalvo? :P
Komppis ja mallin ilme hyvät, mutta Cyan kasvoissa ja tuo ihme kontrastin syövä flare/heijastus kuvan alaosassa pilaa tätä aika pahasti.
Kaikki mitä kuvassa on - on siinä tarkoituksella. Mielestäni lisää kontrasti pilaisi mun visio. Kuva on mielestäni skarppi ja täynnä kontrasteja siinä ku pitää olla. Annan vinkki - ajatelkaa "blade runner". Mun valokuvat ei välttämättä näyttää todellisuus. Haluan TEHDÄ kuvia mieluummin kun ottaa kuvia. Sillä lailla saan mahdollisuus nähdä jotain ihan uutta. Ei ainoastaan mitä on jo olemassa maailmassa ja mitä silmät ja aivot ovat jo rekisteröineet. Kiitos kaikki kommentista - ne ovat tärkeitä! :)
Katselen kuvaa läppärillä. Kuva paranee kun kääntää läppää alas. Tosin nuo Santun Huomaamat alaosan heijastukset vahvistuu.
Tämä kuva on tullut nähtyä ja huomattua jo aiemmissa yhteyksissä. Varsin ihana edelleen. Tosiaan, henkilön tulkitsematon Mona Lisa -ilme lisää kuvan kiehtovuutta. Bladerunner-vinkki on ehkä turhaakin johdattelua, kyllä itse kuva varsin pian antoi ainakin minulle vaikutelmia kyseisestä teoksesta.
Piti tulla uudestaan katsomaan tätä kuvaa, ja ajattelin samalla kommentoida vähän lisää. Itsekin yleensä tykkään kunnon kontrasteista, mutta kyllähän tässä tuo tietynlainen "kontrastittomuus" on tehokeino, kuten kuvaaja itsekin tuossa ilmaisee. Ja minusta se toimii oikein hyvin. Tuo lämpimän ja kylmän kontrasti tuo myös kuvaan kaivattua jännitettä, eikä poskien ja huulten punaisuus minulle ainakaan synnytä mitään "klovni-fiilistä"... En tiedä, saavutanko kuvaajan visiota, mutta sellaisena hieman surrealistisena muotokuvana tämä on kyllä mun mielestä oikein hieno.
En tiedä mikä tässä kuvassa sykähdyttää niin että on pakko jäädä katsomaan pitemmäksikin aikaa...
Minulle tuosta kuvasta tulee mieleen 60-luvun lopun ja 70-luvun alun aikakauslehdet, joita isovanhempien luona näki.
4p mallin silmille.
Alaosa näyttää ihan vanhalta, siis melkein kolme vuosikymmentä vanhalta valokuvalta. Siinä mielessä on jännä sitten mennä yläosaan ja nähdä ihan erilainen fiilis.. Mulle ei ehkä tuu Blade Runner mieleen yhtä vahvasti ku yks animesarja, joka on muuten edelleen ehkä se lemppari - Ergo Proxy. Siinä maailmassa tää vois olla ihan sellanen kiehtova peruspotretti. Mutta onneks kuvan katsoja onki tässä oikeessa maailmassa. Siks jippo toimii. :)
Kiinnostava ja intensiivinen kuva, mutta en kertakaikkiaan kestä tuota syaania väriä. Eikä se puolla paikkaansa mun mielestä mitenkään päin - selittämällä tai selittämättä.
minä tykkään cyanista :)
Loistava kuva, ihastuttava. Mallin ilme on vain tylsän hämääntynyt. Ei kamalasti eloa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.38 (81 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty