Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

#41/100 Pram ja Pramina

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Kävin heinäkuun alussa pyörimässä viikon Berliinissä, mutta jätin tuntemattomien kuvaamisen yhteen pilviseen iltapäivään. Ajattelin maistella vähän erilaisia kuvatyylejä kymmenen kuvan setin verran, niin että tässä sarjassa yhdistävänä tekijänä on vain Berliini.


Hakeuduin passiin Charlottenburgin linnan etupihalle, ajatuksenani ottaa turistimatkasarjani aluksi kunnon turistikuva. Bongasin matkailijoiden joukosta malesialaiset Premin ja Premilan, jotka suostuivatkin kuvaan melko helposti, kun esittelin itseni englanniksi ja kerroin projektistani.


Otin pari kuvaa, minkä jälkeen huomasin käsieni tärisevän - hermoni olivat jo alkaneet tottua tuntemattomien jututtamiseen turvallisella suomen kielellä, mutta asioiden rakentelu järkevänkuuloisiksi lauseksi in english hermostutti melkoisesti. Kaikenlaista.


Premila muuten kommentoikin jo kuvaa Flickrissä. Olivat kuulemma olleet melkoisen skeptisiä kuvan suhteen, mutta yllättyneet iloisesti. Mistäköhän tuo skeptisyys johtui? Kesätukasta?


Kuva suurempana: http://flickr.com/photos/teppo/755194316/in/set-72157600137876910/
-Teppo Moisio

Annetut kommentit

Ois kiva, jos heppa ja torni ois mahtuneet kuvaan kokonaan :(
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.54 (13 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty