Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

#42/100 Isam

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Berliini-viikon aikana vieraiden ihmisten kuvaaminen oli tuntunut sen verran hankalalta, että päätin ottaa sarvesta härkää ja aloittaa kuvausurakkani rivakasti. Heti päästyäni Charlottenburgilta lähtevään bussiin ja istahdettuani aloitin rupattelun vieressä istuvien nuorukaisten kanssa. R20;Hei, puhutteko englantia? Hyvä, minun saksani on sen verran huonoa että puhuminen olisi hankalaa. Olen valokuvaaja, ja kuvaan 100 tuntematonta -nimistä projektia, se perustuuR30;R21;


Isam suostui mielellään kuvattavaksi, hänen vieressään istunut kaverinsa kieltäytyi naureskellen kunniasta. Isam kyseli, minne päin katsoo ja pyysin seuraamaan mieluummin liikennettä ulkona kuin tuijottamaan suoraan kameraan.


Kuvaussessiosta kehkeytyi mukava juttutuokio. Isam oli alkujaan libyalainen ja opiskeli nyt Saksassa lääkäriksi. Hän oli kiinnostunut kuvaamisesta, ja saimme aikaan hauskan keskustelun ihmisten auttamisesta eri ammattien kautta. Lääkärihän auttaa ihmisiä suoraan ja työn tulokset näkee, mutta journalistin yhteiskunnalle antama apu on välittynyttä. Isam totesikin, että hänen kotinurkkiensa suurimpia ongelmia on vapaan tiedonvälityksen puute.


Kun erosimme Zoologischer gartenin asemalla, Isam opetti vielä muutamat saksan kieliset avainfraasit kuvausprojektiini siltä varalta, että törmään englantia taitamattomiin ihmisiin.


Kuva suurempana: http://flickr.com/photos/teppo/766895467/in/set-72157600137876910/
-Teppo Moisio

Annetut kommentit

Kukaan ei ole vielä jättänyt kommenttia.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.31 (13 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty