Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

#47/100 Alwin (ja Silvia)

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
lwin oli äitinsä Silvian kanssa kahvilla kadunvarsipöydässä, kun paukkasin ulos aterialta. Jotenkin kaksikossa oli hauskaa persoonallisuutta ja rupesin juttusille kyselemään kuvauslupaa. Kieleksi valikoitui sekalainen englanti-saksa: Silvia puhui saksaa, minä englantia ja Alwin vähän molempia. Hauskaa, miten pitkälle huonosta aktiivisesta kielitaidosta huolimatta selviää, kun kuullun ymmärtää kohtuullisesti.


R20;Teillä Suomessahan on melko elävä tanssikulttuuri, eikö?R21; Silvia kyseli. Alwinin ystävä oli asunut vuoden Tuusulassa ja käynyt usein tansseissa. Juttelimme tangosta, siitä miten pohjoisen maan sovitus on argentiinalaista melankolisempi. R20;Kansan mentaliteetti siirtyy musiikkiin, siitähän siinä taitaa olla kyseR21;, Silvia arveli. Helppohan tuollaiseen stereotypisointiin oli yhtyä. Kai se jostain kansanluonteen syvistä vesistä kumpuaa, se mollivoittoisuus.


Olin ajatellut välttää kuvien käsittelyä mustavalkoiseksi, mutta tällä kertaa teen poikkeuksen. Se ei johdu siitä, että kadunvarsikuvassa on aika doisneaulainen tatsi vaan kuvattavien pyynnöstä. Silvia kertoi arvostavansa erityisesti mustavalkopotretteja ja oli vähän pettynyt, kun kerroin kuvaavani pääasiassa väriä.


Tämä on teille, Silvia ja Alwin.


Kuva suurempana: http://flickr.com/photos/teppo/805936009/in/set-72157600137876910/
-Teppo Moisio

Annetut kommentit

Tämä on yks parhaista kuvista mitä olen nähnyt missään vähään aikaan.
Heti paranee kun kuvattavat eivät pönötä kameraan päin vaan ovat kuin heitä ei kuvattaisi. Fiilikseltään ihan eri tasoa kuin esim sarjan eka kuva. MV sopii hyvin tähän.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.28 (18 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty