Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

ohhoh.


-Niko Koivuniemi

Annetut kommentit

Minusta tässä on hieno tilanne vangittu onnistuneesti. Mukava tunnelma ja "ohhoh" on juuri oikea sana kuvaamaan tuota asentoa.
Kokonaisuus toimii todella hyvin ja pidän myös tämän haaleista sävyistä.
tuli mieleen Tideland..omituisin elokuva ikinä. siinäkin tyttö juoksenteli pellossa. ihan hieno otos.
Nousee Aukean massasta valokuvien harvalukuiseen joukkoon. Ehkä alareunasta hiukan pois siksi vain 5.
kaikkea ei voi saada,joutsen yleensä samassa kuvassakin on ok,tosin nykytekniikalla joutsen saa minne hyvänsä,hieno kuva,ehkä hiukan high lighteja kaipaillaan
Tämä kuva on kyllä mahtava. Minuun tekee suuren vaikutuksen naisen asento, josta tulee heti mieleen kuvan otsikkokin.
Hyvin viimeistelty kuva. Täydellistä.
Komea. Ei voi muuta sanoa. Ei paranneltavaa.
Ihana draama! Kivat sävyt (vaikka olisi kiva myös nähdä värivariantti) Ainoa mitä vähän häiritsee on se vahva varjo käsivarresta (fill in-flash olisi ehkä toiminut), siksi vain 4,6 = noin 5 ;)
Loistava! 5p
Auts! Auts auts! Tää on just ku jotain suomalaisperäistä Twin Peaks meininkiä. Poispäinkäännetty pää, ei pöllö, vaan joutsen, nää värit. Aah, melkein kuulen ne tasaiset syntsamatot siellä taustalla... Tytön runsaat muodot tuovat myös roiman pilkahduksen romantiikkaa mukaan.

Mun kohalla tapahtu sellasta, että mää riemuitsin silmät pyöreinä tästä, että tää sommitelma on paljolti "väärä", eli painopisteet on missä sattuu ja kultaista leikkausta kukaan ei ees välitä hakee. Se tuo sitä omaa tuoreutta ja antaa mahollisuuden katsoo tätä muunaki ku hassuna luontokuvana. Jaksan - tai osaan - pisteyttää kuvia enää harvoin, mutta mullon nyt niin hyvä fiilis tästä kuvasta, että painan vitosta. Vaikka seiska tälle kuuluis.
"Joutsenen sijainti ei kuitenkaan ole paras mahdollinen. Joko hieman tirppa vasemmalle tai tytön kohdalle justiinsa, tai reippaasti oikeassa reunassa parantaisi jo hyvää kuvaa."
Et sitten väkisin keksinyt mitään muuta huonoa? Tyttö katsoo joutsenta, olishan se nyt ihan helvetin tyhmää, et joutsen olis muualla ku silmien suunnassa. Mahtava kuva ja 5p, vaikka "todella hyvä" on pientä aliarviointia :)
The Catcher in the Raw
5 points
Niin hyvä että ei jaksa edes yrittää nipottaa mistään. Hyvä vastaesimerkki niille joiden mielestä keskisommittelusta pitää joka kerta valittaa. Tilannekuvauksen helmi! (edellyttäen että on tositilanteesta eikä kuvaa ole kasattu, en epäile) Naisen pää osuu juuri oikeaan kohtaan suhteessa horisonttiin, käsien, vartalon ja hiusten asento on täydellinen.

Mikäli yhtään muistan oikein "The Catcher in the Raw" kirjan sisältöä ja tunnelmia, niin on aika kaukana tästä kuvasta. Mutta voi olla että muisti pettää.
Tämä on niin suomea:) Tykkään kovasti.
"Mikäli yhtään muistan oikein "The Catcher in the Raw" kirjan sisältöä ja tunnelmia, niin on aika kaukana tästä kuvasta. Mutta voi olla että muisti pettää. Kari P. Saarinen"

Pellossa näyttäisi kasvavan ruista tai voi se olla vehnääkin. Nainen sieppaa horisonttiinsa joutsenen. "The Catcher in the Raw"
Ei mistään kirjan sisällöstä ole kysymys.Tämähän on valokuva.
Tarkoititteko mahdollisesti "The Catcher in the Rye"? ;)

Kuvaa piti tulla katsomaan toisenkin kerran, on se vaan jotenki niin hieno. Ihan Aukean parhaimistoa.
On hyvin vangittu hetki, loistava, loistava kuva. Tunnelmaltaan unimainen ja symbolinen.
Tämän haluaisin nähdä isona tulosteena/vedostuksena seinällä. 5p
Kyllä mä sulle sellaisen mielelläni myyn, opiskelijalla ei koskaan ole liikaa rahaa, nääs ;)
Ops, luinpas tosiaan lian nopeasti ja ylimalkaisesti sanan "Raw" sanaksi "Rye" (omien neuronieni ollessa opetetut tunnistamaan tuo kirjallisuuden klassikko), anteeksi turha sivuhuomio. Kuva on kyllä hieno ja Aukean parhaimmistoa tosiaankin. Nyt toisella katsomiskerralla huomaan vasta kunnolla hienot, kuvaan erittäin sopivat sävyt.
Loistava!
Ja nappia on painettu oikeaan aikaan.
Aivan todella mahtava kuva. :) 5P!
Heip sattuuko joku tietämään, mitä viljaa toi on? Mun veikkaus on jotta ruista ku rukiilta se maistu ja pisteli aivan saatanasti. Voitte arvata kuinka verillä ton tytön jalat oli tunnin kuvailun jälkeen..
viuhvauh, kaunista.
Ohhoh, Koivuniemen herra jälleen vauhdissa. Kerrassaan hienoa! Jotain rosoisuutta tämä tosin mielestäni kaipaisi, sillä nyt kuvasta jää hieman pliisu vaikutelma.

Tällaista Aukeassa todella toivoisi olevan enemmän.
oi oi todella tyylikäs kuva
Kyllä, kirjoitin väärin. Tarkoitin Ruis Rye mutta kirjoitin Raaka Raw.Kiitos oikaisusta Sampo
Jompikumpi ruis tai vehnä? Pitäisi haistaa ja maistaa.Siikasista sen myös näkee.Vehnässä niitä on muistaakseni vähemmän kuin rukiissa.
Yksinkertaisesti mahtava kuva!
Ehdottomasti vehnää, ruis taipuu varressaan ja on muutenkin sirompaa.

Mukava kuva ja onnistunut hetki! Lennokas ja elävä :)
Niin ja rukiissa on myös ne vihneet, lyhyemmät kuin ohralla, mutta selvät kuitenkin.
Tilannekuvana mahtava ja värit tarkkaan harkittuja.- Yksinkertaisesti hyvä.
mielestäni kirjotin tänne jotain...
En niin kauheasti innostu tällaisista tyttö viljapellossa/metsässä/niityllä/studiossa -kuvista. Tämä on kylläkin keskinkertaista parempi tässä kategoriassa, kivät sävyt ja jonkinlainen tilannekin päällä.
mut miks toi joutsen näyttää niin liimatulta? voi olla että on vaan silmissä vikaa, mut mielelläni näkisin saman kuvan alkuperäisessä koossa ja väreissä, ennenkun menen vitosta painamaan.
Onhan tässä idea ja mahdollisimman hienosti napattu, mutta jotain kaipaan lisää.. jotenkin tämä on niitä "liian hienoja" kuvia minun makuuni. Oikeastaan ärsyttävän "hieno"..
Hieno hetki.
Ainoastaan käden kova varjo häiritsee
Hyvin hetki pysäytetty. Ainoastaan inasen liian tummat sävyt häiritsevät mua tässä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.84 (165 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty