Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

puuta ja lampaita

sävyjä vähän, tiedä häntä

http://www.maailmani.com/puutaiso.jpg

-Jari Tähkäpää

Annetut kommentit

nimi latistaa kuvaa kyllä roimasti. ei voi mitään. paitsi että ilman nimeä kukaan ei tietäisi että tuolla on myös lampaita. kuva on kylläkin hieno, jää katselemaan kauemmaksikin aikaa
no mun kuvilla ei ole mitään virallisia nimiä, en ala mitään sieluani vuodattamaan johki nimiin turhan takia :) voishan tässä olla vaikka 'puutarhan käärmeet' ja oisin voinut vielä rustata runonkin tohon hienosti.. plääh

tuo isompi kannattaa katsoa, koitin väkisin laittaa korkeana kuvan tänne, hölmö kun olen:D
En löydä lampaita... Mutta katson kuvan uudestaa ens kuun puolessa välissä, heti silmälääkärissä käynnin jälkeen ja jätän pisteytyksenki siihen asti. Lohduttavaa, että löysin puut ja olen Jarille kiitollinen ettei nimi ole puutarhan käärmeet.
Itse kuvasta. Ihan ilman lampaita ja käärmeitäkin tykkään, etuala tekee kuvan.
tuolla ne lampaat pyllistää :))
Kai nuo lampaita on, mutta tarttisin kyllä suurennuslasia varmistaakseni asian :D

Etuala on hieno, tekee myös kuvaan ulottuvuutta.
sommitelma ja valo on kyllä varsin hieno.. pikkuisen ehkä jää kuitenkin tyhjäksi :/ ei jaksa pitää mielenkiintoa yllä..
Tykkäsin tuosta puun muodosta. Aurinkokin sieltä kivasti saatu pilkistämään.
Puu ja juuret on hienoja..lampaista nyt en oikein tiedä sanoa kun ei ole suurennuslasia.
Hyvä kuva kuitenkin, puun juuret on mahtavia:
missä tämä paikka on ? näyttää kiehtovalta. upea kuva.
Heei, tuli mieleen Big Fish -elokuva. Hyvä vai huono asia, mun mielestä hyvä. Kiehtovan näköinen puu.
jotenkin tää on minun mielestäni viimeistelemättömän oloinen otos. Ihan kiva paikka on löydetty, siitä plussaa, mutta tällisen kuvan voisi jokainen lomailija ottaa samasta pellonreunasta, ts. vaikuttaa siltä, ettei tässä ole jaksettu kierrellä ja kaarrella aluetta tarpeeksi, jotta siitä löytyisi jotain uutta. Hyviä juttuja ainakin taustala näkyy, noita heinäpaaleja ja kivannäköistä peltomaisemaa.

Tämä kuva voisi toimia ehkä rankasti sävytettynä kuten muutkin kuvasi, mutta tällaisena tämä jää minulle valjuksi.
Jännä ilmiö: sadastuhannesosan kuvasta täyttävät lampaat onnistuvat ryhdittämään kuvan vallan mainiosti! Siitä lähtien, kun ne on huomannut, katse zoomaantuu niihin väkisin. Kiehtovaa. Hykerryttävän velmu oksisto! Sävyissä jotain hajanaista. Alakulmissa tummentamisen varaa?
Tummaksi jäänyt etuala tekee kuvasta vähän tunkkaisen ja tukkoisen oloisen, mutta lampaat pienenä maisemassa tekee kuvasta mielenkiintoisen. 4p.
Tästä paikasta kannattaa kuvata erilaisia versioita erilaisilla valoilla ja vuodenajoilla. Ehkä 25. kerta vasta aukeaa.
täällä joo pitäis käydä kaikkina vuodenaikoina, on meinaan ihmeellinen paikka. Puuta makaa maassa ja lampaat kakkii pitkin ja käy päälle. talvella meen taas ihmettelemään. Paikkaa en kuitenkaan kerro koska kaikki menisivät sinne heti :D

Mitä pidempään tätä kuvaa katsoo, sen vaikuttavampi se on. Hätäistyksissäni painoin kolmosta, mutta kyllä kuvan todellinen arvo olisi ollut nelonen. Oksien muodot ja pilkistävä aurinko saavat aikaan suorastaan ihastuttavan vaikutelman. Kuvan alapuoli on ehkä hippusen turhan tumma.
Kävin täällä kerran (en myöskään kerro paikkaa) ja otin n. 300 kuvaa paikasta. Häkellyttävän hieno paikka, jonne olisi tarkoitus ensilumen jälkeen mennä uudelleen kuvaamaan.
On kyllä mielenkiinnon herättävä paikka. Ja kaunis on kuvakin. Ehkä hieman häiritsee tuo oksa vasemmassa ylälaidassa. Hienoja sävyjä kuvassa mutta silti tuli mieleeni että miltä näyttäisi mustavalkoisena, kun on noin kiinnostavia muotoja.
Kiitoksia, Sampo Nevalainen kertoikin laajemmin aiheesta, tunnistin tehneeni virheitä pakkauskohdassa.
Vitsi, että pidän tästä kuvasta, mistä oletkin löytänyt moisen ihanan puun ja etenkin noi kuolleet oksat tossa etualalla? Hyvä idea!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.15 (68 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty