Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Eksynyt

Akryyli kankaalle 40x120 cm
-Mari Peuho

Annetut kommentit

Aivan satumaisen kaunista jälkeä! Saa hyvälle tuulelle ja pirteän raikkaat värit kaikkinensa. Upea!
On kyl hyvin funtsittu värit ja sommittelu. Todella näyttävä työ!
Jess Mari Peuho! Sinua on odoteltukkin :) ihana nähdä taas noita siun kippuratöitäsi, aina esteettisesti viehättäviä ja mielenkiintoisia, usein myös hauskoja! pilke silmäkulmassa.

Karpalomaisten taikamarjojen läpikuulto on minusta hienosti toteutettu.
Tässä voisi olla syvyyttä enemmän, taustan vihreä matto on vähän tylsä. Hyvin kyllä osaat maalata.

Kiitokset kommenteista! Kiva kuulla että joku vielä muistaakin töitäni! Alunperin tarkoitus oli kyllä tehdä vieläkin kaksiulotteisempi työ kuni siitä tuli... Mutta tausta olisi omasta mielestäni saanut olla tummempi, ainakin osittain, se jäi vähän harmaaksi :(
Onpa vallan ihana tyyppi. Herttaisen uteliaan ja vähän hämmentyneenkin oloinen. Ja marjat on hehkuineen aivan mainioita. Tuo taustan tummuus olisi varmaan toiminutkin. Kauneimmat maisemat on tässä mielestäni vasemmassa reunassa, josta nimenomaan sitä tummaakin löytyy. Toisaalta tuo tummempi kohta tuo mieleen avaruuden ja harmaus sateisen ja sumuisen maanpinnan- valot jonkinlaisen kastehehkun. Eli riippuu aivan miten asian tulkitsee.


Tämä voisi myös olla upea grafiitti, jossain muuten harmaan ankeassa paikassa.
Hurmaavaa ja taianomaista. Leppis ja etana on kumman persoonallisia...tykkään.
Pätevää. Erittäin pätevää.
Kyllä tätä katsoo erittäin mielellään. Ja jatkaa katsomista. Ja palaa katsomiseen. Miettii, että missä se valo on ja mistä se tulee, minne se menee ja miksi kukaan haluaisi pois tuosta kuvasta.
Satumainen, unenomainen! Aivan loistava työ. Sisältö ja värit, kaikki toimii ja aihekin on ihana.
Tämä on ihana! Sinulla on persoonallinen tyyli ja silmää väreille. Osaisinpa itsekin. Ainoa mitä voisi kommentoida on juuri se syvyys mistä jo täällä mainittiinkin. Taustalla voisi olla vähän tummempia puita.
Tuollaisen julisteen kun saisin seinälleni! Satuaiheiset työt ovat aina kiehtoneet minua ja olleet suosikkejani, ja tämä oli jotain sellaista, että sitä olisi pystynyt katselemaan tuntitolkulla. Kaunista, äärettömän kaunista jälkeä. Varsinkin hämähäkinseitistä ja kasteesta pidän tässä. Värimaailmakin on upea. Ja jottei pelkäksi hehkutukseksi menisi, minäkin kaipaisin vielä lisää syvyyttä taustaan.

Ihanan persoonallinen. Täydet pisteet.
Ihanan herkkää ja sadunhohtoista maailmaa.Suloinen tuo pieni etana tuossa alalaidassa.Tosi kauniita ovat myös tuo hämähäkin seitti ja se hämähäkki itse myös,joista tulee ihan oma erityinen herkkyys tähän työhön myös.Tosi kaunista ja taitavaa työtä.
Kiitokset taaskin kaikille kommenteista! Taustan haaleus vielä itseänikin harmittaa, vaikka kyllä nuo kankaalle maalatut työt aina vähän kärsivät kun niitä kuvaa tänne nettiin... (pitäähän tässä vähän puolustella ;) )
Tässä silmä lepää, ei ole edellisiin lisättävää.
Oiiiiii! Söpö. En muuta sanottavaa keksi :)
5 pistettä tuli.
Suloisen satumainen:-) 5p.
Todella kaunis kokonaisuus! Nuo marjat ovat herkullisen näköisiä. Etana kruunaa työn, hän on suloinen :) 5p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.1 (94 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty