Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

'Misty Dreams'

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Ja kyllä; tiedän että sekä riimut että kärpäshapsut ovat niin sanotusti persiistä. Ja vielä enemmän syystä jotta kahtena seuraavana yönä kyseinen hevonen oli onnistunut itse ottamaan ne päästään pois... Miksei yhtä vuorokautta aiemmin?
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Ohhoh vau, taas tää tunnelma, kyllä minuun iskee, joku varmaan taas puhuu mössöstä.. Pään ja kaulan asento on kyl vähän outo ja ehkä parempaa rajausta kaipaisin..
Hmm ei minuu kyllä haittaa hapsut ja systeemit.. Eikä tässä oikein mikään, osassa näistä tuntui rajaus jotenkin häiritsevän mun silmää, mut noi sumusta kauniisti piirtyvät elikot puhuttelevat, vaikken hevosista oo ikinä pitänytkään. Kiitos siis!
Siis mielenkiintoisempaa rajausta, mitä sitten lieneisikään..
Tää kaveri sointuu noihi kulahtaneisiin voikukkiin täydellisesti.
Ihanaa itämaista mystiikkaa ja suoranaista suloutta ...-kunnes joku kertoi minulle kärpäshapsuista. Senkin romantiikantappaja!
:D
Ihmiselle nämä hetket tosiaan ovat "misty dreams", usvaisia unelmia, mutta hevonen näyttää vaan yksinkertaisesti siltä että sitä pännii ötökät. :) Erittäin kaunis silti tämäkin.
Joo, totuus on usein kuviteltua karumpi. ;)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3 (30 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty