Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Ihanat värit

Hautuumaalla pukkaa sientä ja lehdet varisee - ei hyvältä näytä. Suklaata kansalle. Pykälää isompana
-Marko Ala-Kapee

Annetut kommentit

siinähän leijuu ufo
Mukava on tätä kuvaa katsoa. Jotenkin rauhoittava..
kiva.
Minä olisin kyllä leikkinyt jumalaa ja vääntänyt tuon aivan etualalla olevan sienen pois kuvasta lehden edestä. Mutta hienot on värit ja toimii.
Voe mahoton paekka.. Kylmän ja lämpimän eipäs-juupas-kinastelu tekee tästä sellasen normaalia mieleenjäävämmän. Jäävemmän? Paremminmieleenjäävän. Mieleenpainuvan, ahh!

Melkeen tekis mieli sanoa, että mahtavat värit, mutta tyydyn toteamaan, että ihanat ne on. Filmimäiset - diamaiset, ihan. Sommitteluki kertoo enemmän ku mitä kuvaan mahtuu. Lämmin auringonvalo värjää sienten hatut, varjoisampien paikkojen jäädessä viileiksi. Sinisyys antaa fiiliksen, jota aavistuksen kosteat sienet korostaa. Ja sitte vielä tuo pieni polku viemässä kohti seikkailuja...
Njoo, meinasin olla sanomatta, mutta ei pysty.. Kuvassa on noin kolme kohtaa, jotka häiritsevät. Ainaki mun silmät tykkää useimmiten sellasesta, että kuvan reunoilla ei ole mitään pienen pieniä valopilkkuja katsetta houkuttelemassa ja koukuttamassa - ihan vaan yhtenäisyyden ja eheyden tähden. Tässä kuvassa lehden kohdalla vasemmassa reunassa on yksi, oikeallaa yläreunassa yksi ja siitä vähän vasemmalle löytyy myös yksi "ylimääräinen valopilkku".

Joskus ne toimii hyvin siten, että ajattelen, että tavaraa riittää rajauksen ulkopuolellakin, mutta tässä kuvassa ne tuntuu vaan häiritsevän. Ehkä se on just se, että haluaisin, että katse jää just tonne taustan pimeään "metsäpolkuun"?
Kauniita hattuja:)
Kuva miellyttää kovasti silmää, ja tekstin luettuani ymmärrän noi hautajaiskehyksetkin ehkä vähän paremmin...Mä kun en ole mikään suuri kehysten ystävä..

Mulle tulee mieleen että lehden vieressä oleva mustesieni ihailee keltaista kaunotarta ja rupsahtanut epätarkka mustesieni on selvästi kateellinen ja mustasukkainen, muut katsovat lehteä kauempaa hieman arkoina ja pelokkaina...:))
Lehti kiinnostais kovasti, mutta kun se on samalla outo ja pelottava..

Pidän kuvista joista voi löytää tarinan:)
Tuntuu kuin tuo kuva olisi jostain sadusta. Tulee hattivatit mieleen:) Ilman etummaista sientä tulisi ehkä liian tyhjä olo etualalle? Tuntuisi että lehti kohta putoaa kuvasta pois...
Mukavasti toimivat väririnnastukset. Etummainen, lehteä peittävä sieni tosissaan häiritsee vähän, samoin kehykset. Mutta muuten hyvä.
Vaikka hautuumaalla ollaankin, niin surukehykset olisin jättänyt pois.
Muuten oikein sävykäs ja toiminnallinen kuva. Niin ja ihanat värit. =)
Hienot mutta ehkä hieman epätodellisen oloiset värit (tiedä sitten tarkemmin mitä sekin tarkoittaa =).
Hienot värit, totta tosiaan. Mustat kehykset sopii mielestäni tähän kuvaan hyvin.
Kehykset pois...
Nää on taas tällaisia kuvia, joita katsoessa tulee olo, että miksen minä osaa/pysty.
Aivan uskomattoman hieno.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.51 (88 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty