Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Neito kannella

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Koko reissun pakollisin kuva. No, nyt se on otettu. Aah, vapaus!
-Marko Ala-Kapee

Annetut kommentit

tämä on sommitelmallisesti pielessä, mutta tuo mukava valo auttaa vähän asiaa
pielessä siis siinä mielessä että tuo pilvi tuolla häiritsee ja pää osuu just pahimmoilleen horisontin päälle. lisäksi vasemmalta voisi ottaa hitusen pois, niin kuva olisi mielestäni tehokkaampi
Tuntuisi, että horisontti on vino... Tai sitten maapallo on oikeasti vino? ;) Mun mielestä tuo iso pläntti vettä antaa tähän aika paljon avaruutta. Se on tosi tärkee pointti tässä kuvassa yhdessä tuon vinoutuneen maailman kans.
Horisonttia olisi voinut vääntää muutaman piirun vinompaan (kun kerran laivalla ollaan) tai sitten laittaa kokonaan vaateriin. Valo on lempeä. Tää tulee nyt ensikatsomalta, mutta jotenkin haluaisin, että tuuli sotkisi kunnolla tuon tukan. Mallin ilme on sopivan vaikeasti tulkittava; se tukisi monenlaista tarinaa. Malli ei kuitenkaan ole tässä pääosassa yksin, vaan kuvaan on haluttu ennen kaikkea merimatkan hieno maisema. Maisema saisi olla enemmän sivuroolissa mielestäni.
Tony, kokeileppa kääntää horisontti vaateriin. :) Katso mitä tapahtuu kaiteelle...
No sitähän mä tässä hain, Janne, että tässä on kaksi pääosan esittäjää, joitten välillä pitäisi tehdä selkeä valinta. Jos se on tyttö, niin silloin kaide vakaan, mutta jos maisema,nii maisema vaakaan. Kuvaajan on otettava skelia taakse tai eteen, muttei juuri näin.
Tottakai horisontti suoraan, se on paljon voimakkaampi elementti kuin tuo kaide. Tai sitten kunnolla läskiksi. Minusta tässä nyt tuo tausta tulee siksikin niin voimakkaaksi kun tuo horisontti on vinossa ja sekös useimpia aukealaisia ärsyttää yleensä.
Laiva voi olla vinossa, horisontti ei nuin pahasti
Unohdin ihan kaikki ne säännöt, mitä valokuvaajan pitää muistaa.. Sori. :D
Mut tää kuva tekee hiukan merisairaaks. Ihmisen aivothan olettaa olevansa aina tukevasti tantereella (lihavartaan päässä), vrt. kaide suorassa, ja merellä totuus on usein erilainen, vrt. Talbot Horizon.
Mut tää nyt oli mun mielipide ja nyt se on sanottu. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.05 (21 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty