Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

*Fear and loathing in Helsinki Hillside*

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Kuvaaja:Santtu Särkäs
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Raju. Erottuu setistä edukseen. Oikein hyvä.
Tästä voi arvata kuvaajan, jes.
Paras.
Syvä ja tekijästä kertova kuva komeine sävyineen. Yes!
Näyttäisi olevan kovasti mielipiteitä jakava... Kuuluu ehdottomasti näyttelyn parhaimmistoon omalla listallani. Kuva, jollaista en koskaan itse ottaisi, mutta samalla kuva, joka herättää mielenkiinnon, eikä tästä tahdo päästä eroon. Kai se silloin on toimiva kuva.
Persoonallinen ote sekä kuvannollisesti että konkreettisesti nostaa tämän kuvan ykköskastiin tässä sarjassa.
sä se vaan innostat mua ottamaan kohta filkalle kuvia. sopiva kamera olisi, mutta pimiötä pitäisi vielä etsiä. kiitokset taas
Tämän täytyy olla SS.n töitä, eikä tuon edellä filmikuvista innostuneelle trubaduurille.
Tosi siisti kuva.
Tuota miestä ahdistaa selvästi nuo tatuoinnit. Äiti ei varmaan sanonut tarpeeksi topakasti, että ne on pahasta.. No, pitikö alentua vertaispaineiden alla? Sitä tekis mieli kysyä tuolta, sen näkönen on.

Onhan tää ehottomasti loikkaus toiseen maailmaan, tässä sarjassa. Vähän ku kuuntelis Radioheadin Bodysnatcherssia ja kokis ekaa kertaa sen kahen minuutin kohalla tulevan aika- ja tilajatkumoiden disturbanssin. Parhautta, siis. :)
Osaisiko joku selittää pitemmin, mikä tässä viehättää, kun minä vain en ymmärrä. Jotain ahdistusta kuvasta kai välittyy, mutta tekotapa jää mulle aivan etäiseksi, ei ole tarkoitus teilata, hirveästi toivoisin että joku vähän "avaisi" tätä.

En saa tuon tyypin tunnetiloista selvää kun on niin sotkua kuva, ja vielä vähemmän noista leikatuista ruuduista. Viitteitä elokuvalliseen kerrontaan?? Ähhh ei, kartokaa joku tuntevampi.
kuva pimiöpinnakkaisesta ilmeisesti.
On tietysti hankalaa lähtä selittään, miltä toisesta "pitäisi" tuntua kuvaa katsottaessa.. :) Mutta minulle tää kuva anto sellasia tunnelmia, joita en oo omassa elämässäni hirveesti kokenu. Jotain omituista ja ennenkokematonta se on, ku yrittää päästä tuon ukkelin pään sisään. Ihan ku ois neljän seinän sisään pakotettu apina. Lisäksi minuun vetosi nuo tatuoinnit, jotka edustaa mulle henkilökohtaisesti maailman suurinta väärinkäsitystä vapaudesta ja kapinoinnista. Kaikki tuollaset pienet asiat.
Kyllähän tämä aika 'in your face' on ja näkymä tuo nimensä mukaisesti Fear And Loathing In Las Vegasin kotimaisen variaation mieleen kaikessa häröydessään. Näyttelyn parempaa päätä. Ainut mikä ei omaan silmään toimi on rajaus, mutta pistetään se makuasioiden piikkiin.
No sillälailla!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.58 (69 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty