Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aamulla varhain


-Raija Manz

Annetut kommentit

Kaunis sävymaailma, mutta rajaus on jotenkin häiritsevä. Tekisi ensin mieli leikata vasemmalta pois niin, että puu olisi vasemmassa laidassa, mutta sitten mieli muuttuu ja leikkaisi mieluummin oikean puolen kokonaan pois. Lopulta ei osaa päättää ja miettii olisiko paras jos puu olisi keskellä.
Tykkään.
Äärimmäisen runollinen.
Jep, mukavat sävyt ja tunnelma, mutta rajauksessa tuntuu tosiaan joku tökkivän.
Ihanat sävyt. Rajaus tosiaan vähän häiritsee, pisti miettimään millä kikoilla olisi voinut kuvaa saada tuolta osin "mielekkäämmäksi". Puun keskeltä kuva halki ja oikea puoli mustavalkoiseksi, reunoja koristamaan suht. ohuet mustat kehykset ja saman verran mustaa värillisen ja mv:n välille? Piti ihan kokeilla käytännössä ja omaan silmään näytti sen jälkeen mukavalta. Eniveis, kaunis kuva, vie minut 70 vuotta ajassa taaksepäin ja sumuisille saarille. Miksi mieleeni tulee Narnian tarinat? 4p.
Ja loppuen lopuksi, ei se rajaus edes oikeasti häiritse.
Kiitos kommenteista! Mulla on sama hetki ja sama paikka myös toisenlaisella rajauksella ja se on kai se oikeaoppisempi, mutta siinä jää tuo tie lähes vallan pois ja siksi pidän oikeastaan tästä enemmän.
Jokin kieltämättä häiritsee rajauksessa, ja jättää häiritsemättä yhtäaikaa :) Kauniit värit todellakin, upee kuva.
Ei puutu kuin ladyt hatuissaan ja valkoisissaan.. kaunista.
hee raijan työn tunnisti heti ! tää taitaa olla isommassa koossa tällä kertaa ? hitsi nyt todellakin kaipaisi jotain siveellistä pyöräilijää tuohon vasempaan reunaan :D todella nätti usva
Aivan ihana kuva. :) Idyllistä ja kaunista.
Kosteus ja tuoksut voi miltei aistia. Sävyt myös mieleeni. Ehkä kuitenkin haluaisin nähdä maisemaa hieman laajemmin.
Todella upea tunnelma kuvassa. Jotenkin niin englantilainen :)
Mia sen tuolla alussa sanoi: Runollinen tunnelma tässä kuvassa.
Kiitos taas kommenteista. Kuva on isompi kuin vanhassa aukeassa, tosin se ei ole sama kuva... Siveelliset pyöräilijät eivät pyöräile tuolla tiellä, siinä on pyöräily kielletty, se siveetön kitaransoittaja tai tuossa puun juurella olisi sallittu, samoin kuin ladyt valkoisissa, niitä vaan kun ei ole käden ulottuvilla. Kimmo, olisit pettynyt jos näkisit maisemaa laajemmin... Oikealla puolella, joen toisella puolella on taloja (itse asun myös siellä) ja vasemmalla puolella on ihan vaan synkkää metsää.
MITÄH ! siveetön !? :D
Mieletön tunnelma tässä kuvassa. 5p
Niinhän se Maija varmaan on, että jos olisit rajanut näkymän laajemmaksi niin olisin varmaan kehoittanut rajaamaan kuvan suunnilleen näin. ;)

Tämä on nannaa rasittuneille silmille. Melkein yli-idyllinen, mutta onneksi esim. kuvan muoto on tavanomaista vaakamaisempi. Sillan alaosan terävät muodot ja etualan oranssihko heinätupas maustavat kipakasti muuten pehmeää kuvaa. Jos tämä olisi ruokalaji, se löytyisi ehdottomasti jälkiruokalistalta. Lämmintä leipäjuustoa kirpeänmakean lakkahillon kera ehkä.
hieno
Kaunis. Vähän rajaisin vasemmalta pois.
saasteista ja myrkystä kaunis. aivan loistava
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.25 (87 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty