Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Asetelma

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Sienet, kanto ja puolukat suostuivat asetelmakuvaan.
-Kimmo Grönholm

Annetut kommentit

Alhaalta sammalta pois ja ylhäälle enemmän tilaa, niin paranisi kummasti. Valo on hyvä.
Kiitosta sulle nimetön.
Vaihdoin toisen kuvan samasta asetelmasta. Pahoittelen, että hyttynen joka oli alkuperäisessä kuvassa lensi tiehensä, mutta nimettömän innoittamana vaihdoin ehkä parempaan sommitelmaan.
Laitan sen hyttysversion varastoon joksikin aikaan, jotta halukkaat voivat käydä vertaamassa.

Kimmo, se varastossa oleva kuva on kyllä huomattavasti parempi kuin yllä oleva, jossa on häiritseviä "sivuasioita" sekä ylhäällä että alhaalla, ja lisäksi se hyttynen on siinä toisessa kuvassa elävöittävä juttu, niin pienenä kuin se näkyykin. Mielestäni "varastokuvan" yläosaan ei tarvita lisätilaa, koska sienethän lienevät pääkohde, ja sekava oksainen tausta söisi kuvan tehoa aivan turhaan.-Juha


Kauniisti ne poseeraavat:))
Valo on tässäkin kuvassa mahtavan hieno.
Kiitos Marita. :)
Kiitos Juha: Kiitos kun kerroit kumpi parempi ja miksi. Samaa mieltä kanssasi oksan häiriöistä, mutta asetelmana/sommitelmana tämä on taas mun mielestä parempi.
Mulla olisi vielä kolmaskin kuva samasta läjästä hieman erikulmasta ja suppeampana lähestymisenä jossa sienet olisivat vielä paremmin framilla, mutta enhän minä voi näitä loputtomiin vaihdella ja arpoa joten olkoon tämä esillä. :)
Vertasin kuvia toisiinsa, ja kyllä tämä mun silmiini on asetelmana parempi ja mielenkiintoisempi häiritsevästä oksasta ja hyttysen puuttumisesta huolimatta. Varastokuvan rajaus on vähän liian tiukka ja sellaisena tylsänpuoleinen.
Kiitos Antti. Joo astelma on minustakin tässä parempi ja hyttynenkin tai loppupelissä enemmän sotkea harmoniaa kuin parantaa kuvaa. Oksan olisi tietty voinnu älytä siirtää veks.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.27 (30 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty