Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

2

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Jussi Leinonen

Annetut kommentit

tulee shadow of the colossus peli mieleen missä monsteri on juuri piesty ja sieltä tulee niitä ihme lankoja sisältä :D
Juu, mulle tulee samanlainen fiilis "monsterista" tuosta varjosta. Mulle vaan tulee mieleen nää animet.. Tässähän ilmiselvästi sankari on viistelemässä miekallaan monsteria palasiks. Tietysti valoa nopeammin, kuten asiaan kuuluu. :)
Viilloilta noi munkin silmissä näyttää ;D
Mitähän lankoja Shadow of Colossuksessa niistä öttiäisistä sitten lentää?! Hei, Jussi, ollaanko yhtään aiheessa? Käsitettiinkö me sun taiteelliset ambitiot tässä ihan oikein?
Kuvatessa ajattelin ihmishahmoa, torsoa ja käsiä ja noi renkaiden jäljet näyttää coolilta ja sitoo tämän aiheeseen. Kai tän vois tulkita silleen että veden kuivuessa tyypit tuolla kaivautuu koloistaan ja tulee rullaamaan (märällä kun ei voi rullata). Eli toi kuvio symbolois ihmistä joka tulee tyhjään tilaan. Tai sitten ehkä se on vaan makeen näkönen muoto, joka valokuvana näyttää mielenkiintoisemmalta kuin se onkaan. Ja kyllähän ne viilloilta näyttää, tulee mieleen hopeanuoli piirretty!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.24 (29 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty