Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Talvehtija

Vähän on muunneltu, mutta ei mitään radikaalia.
Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Jarno Kylmänen

Annetut kommentit

Periaatteessa pitäisi olla ihan mukava otos, paljon linjoja ja pintoja, mutta joku tässä ei vain oikein miellytä silmää. Ehkä pääkohteen lievä palaneisuus häiritsee, ja ylhäällä on liikaa tilaa... Taivasta ihan reilusti pois, tai rajaus jopa horisonttiviivan alapuolelle, niin kuva rauhoittuu kummasti mun mielestä.
Toisaalta kuva kyllä menettää jotain, jos rajaa horisontin alapuolelta, kuten yllä ehdotin...
Tykkään myös tästä enemmän kun rajaa horisontin alapuolelta...mut mä nyt tykkään muutenkin laajakuvista.
kuvan tärkein osa puhki, muu saiskin olla, mutta ei näin
Rajausta ylhäältä, ni ois hyvä.
Entä jos keskeltä olisi leikannut jäätä pois ja jättänyt sumuisen taustan. Ehkä samoin vähän tästä etualasta ja pienen palan taivaasta. Siis tiivistänyt kuvaa. Mitä ajattelet, olisiko se tuhonnut jotain vai antanut ryhtiä?
hmmm... periaatteessa elementtejä olis tietysti voinut leikellä, mutta en halunnut lisätä/poistaa mitään kuvassa alunperin ollutta. Joutsen tosiaan on vähän puhkipalanut, siinä saisi olla vähän enemmän sävyjä. Joskus tuo photarointi karkaa käsistä.
Kuvan rajaus ei ehkä toimi parhaimmillaan nettikoossa, mutta isona printtinä laaja rajaus "taivasosuuksineen" puolustaa paikkaansa.
värien poistaminen rannasta horisontissa saattas toimia... eli toi kellertävä väri pois.
Mun mielestä tuo rannan kellertävä sävy komppaa hyvin linnun kaulan värin kanssa. Minä rajaisin kuvaa alareunasta, vajaa pari senttiä linnun alta poikki. Taivas on täydellisen harmaa. Ja lintu on niin pieneltä alalta kaulan takaa puhki, että se ei haittaa ketään. Nii.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.51 (37 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty