Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

10

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Johannes Sipponen

Annetut kommentit

Tässä, kuten kaikissa muissakin sarjan kuvissa on upeat värit. Tämän kuvan värit kolahtivat kuitenkin parhaiten. Varjot mukana kuin tarkkaan harkitussa maalauksessa. Vaikka itse tyyppi näyttää kaikkea muuta kuin vakaalta, kuva on erittäin tasapainoinen. Pöllyävä lumikin on mukavan savuinen mutta kuitenkin terävä. Ensimmäistä kertaa törmään siihen, että Aukean taustaväri häiritsee kuvaa, eli tähän olisi voinut kokeilla jotain hillittyä kehystä.
Mun mielestä tämän sarjan paras kuva.
Joo, tässä tulee heti ilmeiseks se, mitä valo tekee valokuvassa. Laskijan linja, lumen pölläytys ja se kuinka se pölly on just ja just menemässä varjoon, muttei ihan... Kaikki on aika täydellisen näköstä. Ja tuo pomppu vielä. Nam. Tää on munki mielestä koko sarjan vetoavin.
Lajia en harrasta, mutta on kyllä hyvällä hetkellä napattu kuva. Muutkin kuvat ovat kyllä ns. keskitasoa parempaa settiä, mutta tämä on vielä visuaalisesti hyvännäköinen.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.85 (26 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty