Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Dirty beauty

Rankka kuvauspäivä...
-Jari Tolvanen

Annetut kommentit

Ois ollut hauska nähä tämä ihan valokuvana...
jep,varmaankin jos olisi valokuva olisi hyväkin
Täh?! Mä tunnen ton tytön. Ja ooks sä muka oikeesti ottanu ton kuvan? ..mä vähän epäilen jostain syystä.. ja alkuperäisenä paljon parempi. Paska käsittely vie kaiken huomion Eveltä.
http://www.exte.fi/?sivu=Models&id=289&p=/Women/&action=nayta_malli&malli_id=367#367 alkuperäinen kuva tuolla..
Suvi, vaikka malli on kaverisi, ei se tarkoita, että hän on kuvan tärkein kohde. Jari on kyllä aika pitkään ollu aukeassa, ja niin pitkään ku minä muistan, mies on ammattimainen muotikuvaaja.

Koitetaan ees tutkia ensin ja sitten vasta hutkia? :)
Mä hutkin aina ensin. Valitettavasti:)
Ja ihan sillä ajattelin, ettei olis Jarin kuvaama oikeesti, kun mä en ainakaan henk koht odottais muotikuvaajalta tällästä jälkeä.. musta tää on vaan paljon huonompi kuin alkuperäinen, ja olisin odottanut, et ammattilainen laittais sen paremman version esille.
Bänditki vetää aina omista biiseistään jotain omituisia versioita keikoilla. "Miksette soita sitä niinku se oikeesti menee!!!" Ehkä tässä on jotain samaa tapahtunu? :)
Olenko poikkeava kun tykkään tästä enemmän kuin alkuperäisestä???
Kiitoksia kaikille kommenteista... Täytyy tunnustaa että itse tykkään paljon enemmän tästä "raffimmasta" versiosta. Kuvassa on pyritty poistamaan ns. mallikuvamaista vaikutelmaa tuolla rankalla muokkauksella :)

Hyvää kevään odottelua kaikille!
t. Jari
Tykkään kans tästä versiosta enemmän.
Suosittelen muillekkin rohkeaa mutta tyylikästä käsittelyä kuville.
Täällä sais olla enemmänkin hyviä muotokuvaajia.
Annoin hyvän arvosanan rohkeasta vaikutelmasta.

jeps originaali parempi
Ei kyl putoo toi käsittely yhtään. Vähän tommosta kahen markan kauhufiilistä, jotka alkaa pikkuhiljaa olla nähty. Alkuperäsessä kuvassa on musta paljon enemmän pointtia, kun ilmettä voi tulkita. Tässä se on vähän yritetty pureskella valmiiks.
Täytyy sanoa et mä tykkään tästä enemmän kuin alkuperäisestä. Tän kova jälkikäsittely sopii tähän kuvaan. Se luo synkän tunnelman, joka mielestäni sopii mallille.
Toimiva käsittely, taiteellinen kuva.
Hyvin tehty kuva.
suosikkini kaikista täältä julkaisemistasi otoksista -- tarkoitan teoksista! erityisesti kasvojen alueen muokkaus on hienosti toteutettu, muistuttaa metalligrafiikan jälkeä. kaikesta käsittelystä huolimatta lopputulos ei kuitenkaan ole suttuinen. tiukka rajaus korostaa kuvan ahdistavaa tunnelmaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.57 (79 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty