Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Terveisiä suolta

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tämäntyylisestä kortista itse ilahtuisin.
Kuvaaja:Markku Pajanen
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

No tässä on kyllä niin postikortin näköinen postikortti, että....Maire. Karseehan se on, niin kun ne aina on, mutta just siks se kait sopii vallan hyvin teemaan. Jee!
Voisin ostaa hotellin aulasta ja lähettää vaikka sukulaisille. 4p.
Tuo taustamaisema on hieno, nuo pikkukuvat on ehkä vähän liian irrallaan.
Jos joku lähettäisi lomaltaan tällaisen kortin, olisin ehdottomasti kateellinen lomalaiselle. Valmis postikortti joka sopisi vaikka Suomen postikortiksi. Mukava olis lähettää vaikka Japaniin kortti, jossa olisi tuon tekstin tilalla Terveisiä Suomesta!
Näitä näyttelyn kuvia on tullut nyt selattua muutamaankin otteeseen läpi. Tiesin, että jotain sanottavaa vielä keksin tästäkin, mielestäni hyvästä postikortista. Nuo pikkukuvat ovat hyvä postikorttielementti, mutta sijoittaisin ne niin, ettei hirven tarvitsisi juosta vedessä. Tuonne kaikkein ylimmäksi pikkukuvaksi vaikka.
Kauniista kuvista ajan kanssa tehty postikortti ja siten teemaan mitä mainioin viritelmä. Postikorttihyllyssä herättäisi varmasti ansaittua huomiota ja löytäisi lukuisasti ostajia. Näyttelyn parhaimmistoa ilman muuta.

Tosin musta tuntuu, että vieläkin tyylikkäämmän kokonaisuuden noista olisi voinut kehitellä: taustamaisema kun on niin hallitseva, että pikkukuvat näyttävät lähinnä päällelätkäisyiltä, ja kokonaisuudesta tulee jonkun verran levottoman oloinen. Pikkukuvien "irtoaminen" taustasta on selvästi tarkoituskin, ja hyvinhän se on varjostuksineen toteutettu.
Tää on ehdottomasti paras täällä, muitakin hyviä oli mut suosikkini oli tämä. 5p
Millä ohjelmalla teit noi "kohoutumat"
Kiitoksia kommenteista kaikille! Tää on photoshopilla rakennettu, taustakuva on digi ja pikkukuvat kuvaamalla kopioituja diakuvia.
T. kuvaaja
Vai kuvaamalla kopioituja dioja... näköjään ainakaan noin pienessä koossa sitä ei olisi arvannut, tekninen jälki kun on pikkukuvissa moitteetonta. Mutta nyt en malta olla veikkaamatta kuvaajan nimeä: Markku Pajanen.
Antilla on kaikenlaisia arvauksia... Oletkos rahapeleihin osallistunut?
T. kuvaaja
"Antilla on kaikenlaisia arvauksia... Oletkos rahapeleihin osallistunut?" Joo tulihan noita arvauksia tähän teemaan heitettyä. Pari kertaa osallistuin vanhalla Aukealla jonkun nimettömän aloittamiin kuvaajaveikkauksiin, mutten yhtä hyvällä onnistumisprosentilla: tällä kertaa kaikki osuivat oikeaan (selviä tapauksia, ja vielä yhden lisää tiesin saman kuvan toisaalla aiemmin nähtyäni, joten sen kuvaajaa en viitsinyt "arvata"). Rahapelit jätän rauhaan...
Varmaan paikalliset tykkää, mut tälleen ulkopaikkakuntalaisena ei oikein iske. Nuo karseet yksityiskohtasysteemit ois voinut tehä vähän paremmalla maulla. Nyt ne on niin tollasta alleviivaavaa ja vähän nähtyä. Mut kaikki ne ITSESSÄÄN on tosi nättejä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.28 (50 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty