Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

"Äiti, sinusta tulee isoäiti"

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Kuvaaja:Ilja Hackman
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Onpa hyvä ilme isoäidillä. Tulee vahva tunne siitä, että kortti on odotettu. Tätä jäin katsomaan pitkään. Kuvan nimi ohjaa liikaa. Itse tykkäisin jättää viestin sisällön arvoitukseksi.
Tässä näyttäis enemmänkin olevan semmoinen Hiljaiset sillat (The Bridges of Madison County) meininki meneillään. Aidon näköinen tunnelma, valo erottaa kohteen taustasta. Jups!
Pitkästä aikaa erinomainen henkilökuva. Kuvana hieno + malli (heh... isoäiti) on eleiltään ja ilmeiltään toimiva. Ei ihme, että pisteitä ropisee.
On kyllä erittäin onnistunut kuva!
Todella onnistuneesti muista poikkeavalla tavalla kuvattu aihe.Tosi Hyvä.
Paras!
Ajatuksellaan ja sympaattisuudellaan vetoava kuva. Melkeen tekee mieli vielä sanoa liikuttava/koskettava. Värit, valot ja taustan yksinkertainen tummuus vetoaa muhun.
Joo, kyllä tämä parhaiten jäi mieleen tästä kuvasarjasta; mainio ihan valokuvana ja sopii vielä teemaankin hyvin.
Paras näistä kaikista, mutta kuvan mini vois olla jotain muuta tässä komppaan Tonya.
Eli nimi ei anna enää paljoo tilaa mielikuvitukselle.
Toinen asia joka häiritsee on kuvan keltaisuus ois voinu vähän vähentää, häiritsee mm. kengissä ja maassa.
Eli kuva mielestäni " hiukan keskeneräinen".
Näistä keskeneräisistä kuvista puhuin joskus parivuotta sitten täällä, ei minua silloin uskottu eikä varmaan vieläkään joten tehkää kuten tykkäätte omiapahan kuvia pilaatte.
Eli olen taas kuvioissa, voi olla että tulee lisää idioottimaisia ja asiantuntemattomia kommentteja ja neuvoja :P
Anteeksi, näyttää olevan taas muutama typo, toivottavasti viesti kuitenkin meni perille :D
Wau, itse Juha Pekka "digikalvo" Laine is back.
:D kas kun muistit
Jep, tervetuloa vaan takas!
Tätä voisi luulla maalaukseksi. Sommitelma on niin loppuun asti harkitun näköinen, että harvoin törmää tällaiseen valokuvassa. Valo on dramaattinen (katulamppu, kenties) ja jälkikäsittelyllä varjot on vedetty tiukkaan pakettiin. Ei mee tukkoon, vaikka periaatteessa ihan totaalisen tukossa onkin.

Kuvan värisävyt on okei. Harmaakorttien kanssa vehtaajat ja niiden käyttöä vaativat saavat olla minun puolesta omassa maailmassaan. :)
Todella hieno valokuva. Otsikko tuo itselle ainakin sopivan selityksen, siis itselle näin. Sisältö on kyllä täyden kympin arvoista ja miksei tuo teknisyyskin kun se on tarpeeksi hyvin kohdillaan.

Ps. Laineen Juhalle, et on tiedossa hienoja kommentteja. ;-)

Unohdin mainita omalta osaltani, että vähemmän selittävä nimi kuvalle olisi tuntunut luontevammalta. Siitähän ois voinut jokainen lähtä keksiin oman tarinansa.
Vielä vähän tästä kuvasta. Kun JM sanoi, ettei tumma alue mene tukkoon, niin mietin itse aikaisemmin jotenkin niin, että nuo renkaiden risteävät jäljet taustalla antavat tummaan hyvän "sitkon". En sitten tiedä tuon leivontatermin sopivuudesta tähän, mutta jotenkin näin. :)
Kun en osaa kaikkea sanoa kerralla, niin mainitaan vielä, että yleisvalaistuksena sattaa ollakin katuvalo, mutta kohteen päävalaisu tulee selvästi lähempää ja rajatummin. Ehkäpä siitä valosta tuo JPL:n mainitsema keltaisuus, jonka käsittelyä toivoi. Itse ajattelin aikaisemmin, että onko tuossa aurinko alhaalla ja osuu sopivasti postilaatikoihin ja niihin nojaavaan malliin.
Kiitoksia paljon kommenteista!
Muutama selvitys heränneisiin kysymyksiin:
Kuva on alivalotettu pilvisellä säällä ja kohde on valaistu heijastimen kautta salamalla..
"keltaisuus" johtuu lisäämästäni sepia tasosta, jolla hain kuvaan lämpöisyyttä ja maanläheisyyttä..
T. kuvaaja
Kaunis ja herkkä kuva, kuvaa erinomaisesti tekstiä:)
Kuvaaja vain parantaa tasoaan entisestään! (Kulunutta sanontaa käyttääkseni lupaan syödä hattuni, ellei tämä ole I.H.:n kuva.)

Idea on omaperäisyydessään loistavan oivaltava! Etukäteen arvelin näkeväni näyttelyssä vain erilaisia postikorttiviritelmiä, en kuvaa, jossa postikortti on keskeinen elementti. Vaikka tilanne on ilmiselvästi näytelty, se ei mitenkään paista läpi, vaan "isoäidin" ilahtuminen näyttää aidolta.

Teknisestikin erinomainen, ja sävytyshän tuo kuvaan mainiosti sopivaa ajan patinaa. Ainoa asia, jonka ehkä soisin olevan toisin, ovat nuo risteilevät renkaanjäljet, jotka varastavat osan huomiosta: oikean ylänurkan olisi varmaan voinut vetää ihan mustaksikin. 5 p. teeman parhaalle kuvalle.
Kiitoksia kaikille kommenteista! Ja Antille erikseen :)
Saatat olla oikeassa tuosta yläkulman polttamisesta, mutta kun aika usein olen niin tehnyt niin ajattelin nyt jättää sävyjä koko kuva-alalle..

No huh, huh. Täähän on niinku maalaus. Kaunis tunnelma ja loistavat sävyt.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.2 (66 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty