Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Miehet mustissa


-Raija Manz

Annetut kommentit

tuli mieleen se tuleva leffa egyptiläisorkesteristä joka eksyy arabiaan.
No tuohon on helppo yhtyä... Arabiaan eksyneiltä ne kyllä vähän näyttääkin! =)
Basistia ilmiselvästi odotellaan kaltereiden takaa. Altto ja tenori ovat ilmeisesti jättäneet yön tapahtumat taakseen. Pianistilla ei ole muuta mielessä kuin tupakka ja Remun näköisen miehen täytyy olla porukan rumpali ja ainoa, jota mietityttää keikan jälkeiset tapahtumat. Ilmeisesti jazz-miehiä, joten kaiken voi antaa anteeksi. Ja kengät rytmissä mukana - hieno kuva.
Visuaalisesti miellyttävä kuva. Muusta en juuri edes ymmärrä.
Rumpali istuu oikealla. Kukaan miehistä ei ole naimisissa.
Hieno kuva, jokainen kuvattava vielä katsoo hiukan muualle kuin kameraan niin luo sopivan hämyisän fiiliksen. Soittimet kertovat oman vihjeensä, sekä yhden kravatti toisen. Laitimmainen ilmeisesti..
Hieno kuva, tämä olisi ollut vähintään yhtähieno MV:näkin.


Kaikilla muilla on soittimesta jokin vihje, paitsi oikeanpuolimmaisella, siksi jää jotenkin porukasta irralliseksi. Istuukin vähän etäämmällä muista.
Kaikilla muilla on soittimesta jokin vihje, paitsi oikeanpuolimmaisella, siksi jää jotenkin porukasta irralliseksi. Istuukin vähän etäämmällä muista.
Sorvari, pankkiiri, ammattimuusikko ja elämäntaiteilija, heitä yhdistää vain musiikki. Instrumentiton soittaa torvea, trumpettia ja alppitorvea. Nyky yhteiskunnassa hän on siellä pohjalla, mutta omassa mittapuussani hän on ihmisenä huipulla. Naimisissa on vain ensimmäinen, loput kertalleen eronneita.... =)
Missä sormus?
Tässä kuvassa on pahasti keskentekoinen vaikutelma. En millään pääse kuvaan sisään, kun jokaisella tyypillä on joku oma juttu menossa. Soittajien yhteys toisiinsa ei välity muuten kuin instrumenttien ja samanlaisten vaatteiden kautta. Tai no, kaksi keskimmäistä on päästä varrastettu samalla terästangolla. Reunimmaisten päät on lävistetty varjoilla ja kulmilla ihan yksilöinä. Mukava tilanne varmasti, mutta kuvana ei toimi.
Minusta taas tuntuu, että se "keskentekoisuus" on ainakin osasyyllinen siihen, että tätä kuvaa on mukava katsella. Ja eikö jazz-meininkiin vähän kuulu, että "jokaisella tyypillä on joku oma juttu menossa", siis improvisointi ;)
"Minusta taas tuntuu, että se "keskentekoisuus" on ainakin osasyyllinen siihen, että tätä kuvaa on mukava katsella. Ja eikö jazz-meininkiin vähän kuulu, että "jokaisella tyypillä on joku oma juttu menossa", siis improvisointi ;)"
---------------
Mulle vaan tulee kuvasta se tunne, että nuo soittajat eivät oikein viihdy yhdessä ja heidät on vain väkisin laitettu istumaan samalle penkille. Kaikkien asennot ja ilmeet ovat myös aika torjuvia. Hyvä yritys kuvaajalta, mutta mulle tämä ei vaan toimi.
Miehet istuvat aivan vapaaehtoisesti penkillä ja kuva on täysin suunnittelematon, kuten yleensä kaikki kuvani. Ja kuten tuolla ylempänä kirjoitin, heitä todellakin yhdistää vain musiikki.
Kiitos tähän astisista kommenteista, niitä ei tule koskaan liikaa.
Ai ihana kuva! Vähän niinku mafia ;)
Mukava kuva ja yhden miehen kravatti tuo pikantin lisän.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.2 (59 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty