Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tunturitupa


-Jani Seppänen

Annetut kommentit

Ehkä minun makuuni hiukkasen liikaa tilaa ylhäällä. Paljosta ei ole kyse. Tunnelmallinen kuva kiitos värien ja valon. Seulaset ovat tallentuneet mukavasti filmille ja pitkä valotusaika ei näy tuolla polttovälillä mitenkään tähdissä joten sekään ei häiritse.
Mun mielestä alhaalta vois ottaa muutaman sentin verran vähintään pois, jolloin mun mielestä vielä voimakkaammin "pääkohteeksi" ois noussu tuo taivas. Sitä vasten on usein mielenkiintosta rouskutella jotain toista, pienempää ja "vähemmän tärkeää" kohdetta. Tosi kodikas pikku maja. Mutten usko, että sait hirveen paljon irti paikan antamasta hohdosta. Käytännössä ainoa työ tässä on ollu ulos käveleminen, tuo sommitelma ja naps, kuva on kortilla. Vähän helppoo, mun mielestä..
Saat kyllä kuulostamaan sen helpolta. Kymmeniä kilometrejä moottorikelkalla kolmenkymmen asteen pakkasessa tuo kuva mielessä. Sit vaan astua kämpästä ulos ja napata yx kuva.. on se helppoo!!!
Ei muutes näkyny ketään muita.. hiljaista oli.
Paikka on hieno, mutta olisin lumeen kaivannut valkoista= kontrasti hiukan lisää, kuvasta kyllä välittyy tunnelma.
hyvä tunnelma! =)
Kaunista, tunnelmallista.
Suksilla ku ois päästelly, niin ois melkein ollutkin hiljaista. Se suksien nostama narske ei oo yhtään pahan kuulosta. :) Ei mutta enhän minä tässä teijän reissua kritisoi (paitsi moottorikelkalla päristelyä). Kuvaa minä katoin, eikä mieleen tullut muutakaan sanottavaa.
Ylhäällä on just hyvä olla tilaa. Se tuo tunnelman mökin pienuudesta maailmassa ja miten etäällä se kaikesta ihmisasutuksista oikeen on. Hyvä kuva tylsästä aiheesta. 3p.
Lämpöistä valoa hohtava tupa kutsuu luokseen, kunhan olen ensin nauttinut tähtitaivaasta ja palelluttanut kourani. Hyvä!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.3 (54 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty