Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Katse kohti...

luonto muovaa ihmeitä.
kerro mitä kuvassa näet.
-Marko Puranen

Annetut kommentit

Veikkaan äkkiseltään, että kuva on ylösalaisin; lunta, jääpuikkoja ja alla on ilmeisesti vettä. Oisko joku kirkasvetinen lampi kun näyttäisi kiviä olevan... En tiä menikö arvaus ihan kiville, mutta joka tapauksessa hienon kuvan olet ottanut! On sen verran massasta erottuva kuva, että tätä pitää katsella pitempäänkin.
Sampo on oikeassa :). Olin itsekkin aluksi vähän hämilläni et mitä tässä oikein on mutta nopeasti ymmärsin. Tosi hieno kuva ja hyvä kun olit kääntänyt sen ;). Otsikko saattelee kuvaa myös hyvin.
Siinä joukkue droidisotilaita marssii vieraan planeetan pinnalla kohti taistelua! Lumen alhaalta ja kehykset olisi voinut mielestäni jättää pois. Mainio kuva.
Veikkaan myös että jään reunalta kuvattu alas veteen. Yleensä en pidä käännetyistä kuvista kun todella harvoin. Taitaa olla muoti-ilmiö laittaa kuvat ylösalas. Tätä mietin jonkun aikaa ja tuli sellanen tunne että eihän tämä välttämättä ole käänetty ylösalas jos kuva on kuvattu jään päältä kurkottaen. Tässä kuvassa tämä toimii.
Ihan selvästi siinä on avaruusolennot matkalla lasiseen luolaan ;o)
Jotkin jäiset avaruussotilaat on kampittanu mut maahan ja tuijotan maassa pökertyneenä heitä ja huomaan että tausta muuttuu silmissäni koko ajan. Hauskan mielikuvituksellinen kuva :)
Minusta tuntuu, että tuossa istutaan jossain uskonnolisessa rituaalissa. Ylhäällä selvästi saarnamies pitää puhettaan.
Outoa kansaa.. ja seuraavat todella tiiviisti jotakin.
Eka katoin että missä oot päässy astronautteja kuvaamaan mut sit ku loputki tuli niin selvensi vähän... pallopäiset pikku-ukot apokalyptisissä fiiliksissä. Näyttää niin kuin ne pitäisivät toisiaan käsistä.

Sopisi hyvin jonnekin bändin kansilehdyköille, mun mielestä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.45 (67 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty