Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisellä rannalla

Sävyjä rukattu.
-Jaakko Alatalo

Annetut kommentit

Neidon jalkopää on melkoinen möykky.
Ja sen seurauksena koko vartalo ei muotoudu ihmiseksi siten että katsominen olisi helppoa.
Nyt katsoo ja miettii onko neito vammautunut jotenkin.
Leninki on viritetty hiukan liian huolellisesti puolikaareen ja neidon kädet kaivautuvat päähän sisään.
Aallot ovat tuoneet siis rannalle tällaisen, se mitä hait ja tiedänkin mitä hait ei ihan mene putkeen.
Aika tavalla näitä nainenrannallamakoilemassakuinunessa kuvia on nähty niitä on SIG:issä laatikkokaupalla.
Rantavedessä jalat oikosenaan ja kierto keskivartalossa olisi ollut mahiksia.
Tässä on nainen passiivisimmillaan.
Miksi se nyt tuossa kivikossa lepää? Kipeeksihän tuossa tulee.
Liian lavastetun näköinen ja "siisti" kuva.
Valkoinen mekko ei pysy noin kauniina jos nainen on aaltojen tuoma...miks ei kurainen mekko ja luonnollisempi asento?
Tuo ei ole edes sikiöasento joten kuvasta ei kuvastu se tuska joka viimeisellä rannalla pitäisi olla.
Joo asento voisi olla toinen, mutta mekko on ihan puhtaanakin ok. En tiiä mitä jännää tässä kuvassa on, mut tykkään tästä kovasti! Hyvät värit. :)
Öljyä laineilla ja prinsessa rannalla. Hyvä että joku jaksaa edes vähän puuhastella kuvien eteen, eli miettiä vaatteet ja paikan, mutta vähän liian teennäinen maku tästä kokonaisuudessaan jää.
Joo, hyvä yritys, mutta ei kolahda.
Ei näytä olevan helppoa länsimaisella, terveellisen näköisellä tyvärellä. Joten kai tässä tavoitellaan ajelehtivaa, henkisesti eksynyttä ja yksinäistä ilmaisua. Onko Taikkiin haku auki? Tulee kovasti mieleen ne kuuluisien tyvärien itsestään ottamat kuvat joissa ollaan kans tämänkaltaisissa tunnelmissa ja vaatteissa. Kuunvalossa nuori neito makaa kivikossa puhtaan yöpaitansa kanssa, loistaa katsojaan, samoin loistaa taustan kivikon linnunpaska.
Ehkä en vaan osaa katsoa tällaisia kuvia. Jotenkin tämä tuntuu minulle vain sellaiselta kuvalta josta paljon puhutaan täälläkin ja kirjoissa, eli kuva jo tutusta kuvasta. Tällaisessa kuvassa sen huomaa paremmin kuin kukissa ja maisemissa, ne kun ovat jo palaneet mieleen jo niin samankaltaisina. Näissä yöpaita+nuorineito+ahdistus+kamera=taide kuvissa tuntui vielä jotain tuoretta intternetissäkin jokin aika sitten.
Mielenkiintoinen kuva neiti Z:sta, ehkä 90 asteen käännös vasempaan? :-)
Mulle tästä tulee mieleen ympäristönsuojelu. Joku lintu laskeutunu öljyiselle rannalle. Ideana mielestäni mahtava. Hyvää kuvassa on mm. se, että nainen ei ole esittelemässä ja tyrkyttämässä ruumiinkielellä itseään, vaan on kuin nukkumassa. Tämä taas on sopusoinnussa metaforatasolla "viimeisen rannan" kanssa.
Tukka näyttää öljyiseltä, siitä plussaa ja siitä, että aavistus ruskeaa tukka näkyy myös. Erittäin paljon positiivista palautetta toisenlaisesta lähestymistavasta luontokuvaukseen ja sosiaaliseen vastuuseen.
Minusta tässä kuvassa korostetaan karun maaston avulla naisen kauneutta, joka odottaa passiivisena rannalle ajautuneena hylättynä esineenä talteen keräämistä. Nainen on pääosassa, ei mikään tyhmä luonto.
Hehe, erittäin mielenkiintoinen näkymys, Paul.
Hmmm, hassua. Mulla on hyvin samantapainen tussityö ollut joskus vanhassa Aukeassa samalla nimellä...Mistä sun idea lähti? Nyt työni löytyy varastosta. Uskomaton sattuma?
Tiinalle: Jännittävää, tämän kuvan otin viime kesänä kun olimme Oulun kameramafian kanssa ulkoiluttamassa Ouluun vierailulle saapunutta Neiti Z:taa. Nimen ryöstin yhdestä projektisuunnitelmastani.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.88 (68 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty