Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kalle


-Mika Leppäaho

Annetut kommentit

Kyllä Kalle sympaattisena piirtyy, eikä dramaattisuudestakaan oo tingitty. Tää on jostain syystä tullu tutuks kuvaus/vedostustavaksi, siis että mv-kuvaan laitetaan kasvot keskelle ja valaistuksella häivytetään kaikki muu unholaan. Se on mun mielestä tosi kiinnostava tapa, aivan niitä kiehtovimpia. Jos tää kuva jossain kohtaa vähän kompastuu, on se tuo illuusio lentävästä päästä. :)

Samoin, onko leuka ehkä sittenki vähä liian epätarkka? Silmä käväsee siellä kuitenki luonnollisella polullaan, ja siellä leukaperissä on jotain, mikä tökkii silmään. Nooh, voisin sanoa vielä, että ois ollut pisaran verran luonnollisempi, jos silmiä ei ois vedostuksessa korostettu noin. Toisaalta, samaa voisin sanoa Steve McCurrylle useimmista hänen kuvistaan, joten oon ilmeisesti universaalisti väärässä koko asiassa. :D
Kiitos kiitos, heti tuoreeltaan. Vähän mietinkin julkaistessa, että kovin perinteinen ja yksinkertainenhan tämä saattaa olla, mutta joskus sellaista minultakin. Ilme kun mielestäni natsaa ja on melko persoonallinen. Silmät ehkä korostuu mv-käännöksen vuoksi, kun punasta kanavaa vähän laskin niin iho on hieman saa sävyä ja on tummempi, no okei ;) napsaukset dodgea, mutta napsaukset vaan :)
Harvinaisen onnistunut henkilökuva. Ilme on kuin suoraan Tuntemattomasta (Lehto) :) Silmät/katse varsinkin vakuuttaa. Rajaus toimii lisäksi omaan katsantoon viiden pisteen arvoisesti. Siksipä annan samaisen pistemäärän. Pidin.
Luin tuossa muutama päivä sitten vanhoja valokuvauskirjoja 50 -60- luvulta ja tämä kuva istuisi sinne hyvin esimerkkikuvaksi. Itse pidän kuvasta ja sen tunnelmasta. Ja toisin kuin Janne, en näe leijuvaa päätä. Ehkä se johtuu tästä aidosta kuvaputkinäytöstä. :) Onhan paita (pusero) ja kaulus kyllä aika tumma.

Kuva on hyvä ja poikkeaa mukavassti sinun muista töistä. Vaihtelu virkistää :)
Hie-no!
Sommitelmallisesti todella toimiva. Pitäis itsekin opetella tuo henkilökuvan ottaminen lievästä sivukulmasta, kun usein tulee otettua amatöörmimäisesti suoraan edestä, joka ei tee kasvoille hyvää.
Ihastelin tätä jo Harhassa. En muista mitä siellä sanoin, mutta pidänpähän vaan :)
Kelpoisa perus pääpotretti. Mut mua ei hämää vaan leuka, vaan koko suun alue, kun se ois niinkun hiukan tervävyysalueen ulkona. Huulet on kumminkin terävät, noh, sattaa johtua kuvankäsittelystä. Jos dodgee on vaan pari napsausta, niin exposure on ollu sit kyllä satasella. ;) Mut ilme on kyllä natsaavainen! Jotenkin tää vetoo muhun.
Terävyysalue on jotenkin hassu, silmien ympäristö korostuu ehkä liikaa, mutta muuten oikein mainio portretti. Persoonaa saatu mukaan kuvaan.
Jep joo, kiitoksia kommenteista. Tämä on tilapäiskalustolla (kotiväen pokkari) kuvattu, kun normivälineeni oli tavoittamattomissa, näin ollen syväterävyyden ja tarkennuksen hallinta oli melko vaikeaa. Tuo lipan reuna siinä näkyis tarkimmasta päästä olla, tosin sen tekstuuri saattaa luoda illuusion siitä. Eipä siinä, vähän tuollaisen pehmeänkarheaan edittiin päädyin, meinaa olla jo maneeri. Ne muuten ne suvussa kulkevat kulmakarvat jotka korostavat silmiä ;) Ainakin osittain.
Elämä haastaa: kuvassa esim. suora katsekontakti. Mutta mihin tarinaan?
Puhdaslinjainen mv muotokuva. Taas tulee mieleen Kuopion kameraseuran kuukausikokoukset 70-luvulta. 5p.
Minä kiitän. Se olisi tosiaan ollut jännittävää. Harmi vain, että lakanakangas oli liian paksua. Tämän kuvan olen katsonut ennenkin ja on kyllä yksi mieleenpainuvimpia otoksia täällä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.36 (74 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty