Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Hääpäivä

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Ilja Hackman

Annetut kommentit

Nuo syrämmet on mahtavat :P
Aivan liian stereotypinen ja lavastetun oloinen.
Hahhah, aivan hemmetin hyvät ilmeet, ja "sydänhylly" kruunaa koko komeuden!

Mutta Ilja ei Manu ei! FORZA JUVE! :)
Pulmusethan siinä vähän eri näköisinä vaan..miehen käsi pitäis olla housunkauluksen sisällä.

Onhan tässä vähän lavastuksen makua mutta miehellä on kyllä ihan mahtavan hyvä tyhjä ilme:)
Vaikuttaisi olevan tikisuttu. Eli en arvostele valokuvana - arvostelen vain lyhyesti ideaa.

En tiedä, että mitä kuvaaja on yrittänyt sanoa. Voin vain arvailla sitä. Luultavasti kuvaaja on yrittänyt pilkata miessukupuolta. Ei kiinnosta kuvaajan sanoma.

Mitä näen kuvassa: Todennäköisesti jalkapallosta pitävä masentuneen oloinen mies yrittää saada ajan kulumaan etsimällä telkkarista jotain mielenkiintoista katseltavaa. Kuvassa oleva nainen vaikuttaa hieman tyhmältä. Hän odottaa tyypilliseen naispassiiviseen tapaan jotain aloitetta mieheltä (taka-ajatuksena ehkä seksin saaminen). Ihmiselämästä jotain ymmärtävä nainen ei olisi tyrkkynä tuossa vaan menisi itse miehen lähelle.

(Tekniikkkaa en arvostele, koska tikisutut ei ole valokuvia. Tikisutuista tietävä)
Tai no, mainitsen yhden erittäin häiritsevän teknisen asian kuvassa. Miehen oikea poski on valoisampi kuin kuvan tumma reuna oikealla. Vasen poski taas on tummempi kuin kuvan keskikohta. Tiedän kyllä, että mitä efektiä kuvassa olevalla tikisutulla on yritetty hakea. Valitettavasti siinä on epäonnistuttu kokonaisuuden kannalta pahasti. Tekotramatiikkaa.
Niin, ja en tiedä, että kuvittelenko vai johtuuko se monitorista, mutta miehen pään ympärillä näytäisi olevan halo.
Kuvana ei erikoinen (vaikkei huonokaan), mutta idean toteutuksesta annan 4 pistettä. Ps. ajattelin harrastaa samaa illalla lätkämatsin aikoihin. Kalsarit jalkaan, riittävän kyfoottinen asento ja hievahtamatta 2,5 tuntia. Voila! =)
Moilasen kennokammo vetää vertoja vain hänen selkeän vähäiselle elämänkokemukselle ja sitä omaavien ymmärtämättömyydelle.
kiitoksia kaikille kommenteista! laittakaahan lisää!
moilas mikolle erityis kiitos viiltävästä kritisoinnista :)
olisin erityisen kiinnostunut tietämään mikä on mikon raja valokuvan ja "tikisutun" välillä? tämän kuvan käsittelyssä ei ole juuri muuta tehty, kuin lisätty syaanin värinen taso lisäämään viileää tunnelmaa. kontrastia on lisätty, sekä vinjetointia.. kaikki tämä olisi myös tehtävissä analoogisesti.
muokatuksi laitoin kuvan siksi, että selvyyden vuoksi kloonasin "sydänhyllyn" vierestä toisten hyllyn pois.
varjot ovat täysin luomua. valo on ns. pohjoisvaloa ikkunasta vasemmasta etureunasta..
heh santtu! et valitettavasti saa taistelua aikaan tosta futis-seurasta :) manu paita sattui löytymään kaapin pohjalta.. tosin sen verran voidaan taistella, että italialaista jalkapalloa tylsempää urheilua saa etsimällä etsiä =)
Yhdistetty? Paini? Valokuvauksen välineurheilu? ;)
En tiiä muuta ku että toi Mikon juttu on pelkkää provoilua. Mut tehoo se muhun. Ottaa päähän ku kaverilla ei oo mitään esillä, ja silti vaan jaksaa vittuilla "tikisutusta" valokuva sekin on. vaikka se kennolle valotetaanki.
Noniin, pitkän poissaolon jälkeen sattumalta palasin takaisin ja näin vielä onnekkaasti tämän kuvan uudelleen. Ensimmäiseksi kerron, yllätys yllätys, että minä olen digikameroiden vankka kannattaja. Olin sellainen jo ennen kuin omistin yhtään digikameraa.

Jos minulta kysytään, että mikä on aloittelijalle hyvä kamera, niin vastaukseni on lyhyt: ehdottomasti digikamera. Jos minulta kysytään, että mikä on ammattilaiselle tai vakavalle harrastajalle hyvä kamera, niin vastaukseni on lyhyt: ehdottomasti digikamera. Jos minulta kysytään, että millä kuvaat, niin vastaukseni on lyhyt: digikameralla tietysti. Eli huvittuneena olen lueskellut "dgikennokammo"-kommentteja minusta. Ne kertovat enemmän niiden kirjoittajien arvostelukyvystä kuin minusta.

Ilja, valitettavasti en pysty vastaamaan kysymykseesi. Vetäydyin miettimään sitä pitkäksi aikaa, enkä vieläkään osaa sanoa, että mikä on valokuva. Mutta mikäli vain jaksan miettiä, että mikä on valokuva, niin tulen tekemään sitä loppuelämäni vastausta saamatta. Tämä selveni tässä kuukauden tai kahden miettimistuokiossa.
*nauraa vilpitömästi* ei hyvää päivää, tuo äijä on siis niin hyvä, siis vaatteet ja ilme asento ja kaikki! Ihme kyllä vaimo jaksaa edelleen näyttää tyytyväiseltä :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.45 (58 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty