Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Mies ja nainen sängyssä

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Ilja Hackman

Annetut kommentit

Itse näen miehen ja naisen sängyssä aivan päinvastaisella tavalla. En ymmärrä kuvaa. Voi olla teknisesti onnistunut mutta ei tässä juuri mitään visuaalista tai hienoa ole.
Tässä voisi olla nuo kuvat toisin päin niin aluksi näyttäisi, että mies ja nainen katsovat toisiaan, kunnes huomaa sängynkulmista, että taitavat katsoakin pois päin.
Normaali avioparin arki...voin sanoa usean vuoden kokemuksen syvällä rintaäänellä...
Ei kuitenkaan niin hauska kuin edellinen, vähän olis voinut miettiä sommittelua erilaiseksi.
Sommittelussa ei ole mitään vikaa, vaan selkeästi näkee ajatellun kun kuvaa on otettu. Kaikin puolin toimiva ja myös vahva.

Joka ei tätä tajua kuvaa katsoessaan on aika pihalla kuvanluvusta ja kenties nojautuu vain opeteltuihin lauseisiin, joita kuviin on niin helppo kirjoittaa. Kuvan on oltava huono, koska siinä on keskeisyyttä, niinkö?
Nojoo, tässä on idealtaan onnistuneempi kuva. Syvä kriisi suhteessa. Symboliikkaa liikaa, kuva sopisi kuvituskuvaksi johonkin parisuhdekirjaan (kuten edellinenkin), koska se on liian teennäinen muuhun.

Sulla näyttäs olevan jotain taitoja valokuvaukseen, en ymmärrä, että miksi pilaat taitosi tyytymällä tikisuttuihin. Oikotie onneen jne.
Mikäli tää kuva liittyy edelliseen, niin parivaljakkona nämä kuvat toimii erinomaisesti. Tässä kuvassa nainen on masentunut, koska luulee, että hänessä on jotain vikaa ja tuntee olonsa hirveäksi kun ei saa vastarakkautta. Vastarakkaus hieman huno termi, koska mitä rakkautta nainen itse on antanut? Ei se ole antamista, että itse tuntee rakastavansa erittäin paljon.
Hyvin oot saanut ankean meiningin ilmaistua!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.26 (61 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty