Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Sumu II


-Tuukka Järventausta

Annetut kommentit

Nyt on kyllä kuvankäsittelyssä sattunut joku moka kun tuossa vasemmalla pensaassa on aika omituisia rajoja ja selviä brushin vetoja... Jos tuo yritetään nyt unohtaa, niin... no, ei silti oikein sykäytä. Ihan jees.
yhyy sen foundas joku sieltä. pitää korjata
tottakai sen huomaa, huhhuh. kolmonen olis tullu ilman sitä.
moka korjattu
No nyt ei enää niin hyvin huomaa, mutta edelleenkin vähän jälkikäsittelyn makua pensaissa ja taivaalla... Kuva paranee jonkin verran, kun käännän näyttöä niin, että kuva menee tummemmaksi. Sori kun tulee vähän niuhotettua...
tälläisistä asioista kuuluu niuhottaa. kuvankäsittely on armoton laji.
Kyllähän tässä huomaa jo että on osattu sommitella
Upea :D. Aivan mahtavat sävyt. Huomaa että kuvaa on käsitelty ehkä kovemmallakin kädellä mutta se ei haittaa. Joku voi ihmetellä, mutta annoin 5p :).
"Jälkikäsittelyn makua" no voi itku!! Kannattaisko joskus katsoa kuvana, eikä yrittää bongata mitä on tehty milläkin työkalulla.
aika siistit sävyt. hieno tie. sumu kruunaa. vasen pensas munki mielestä vähän softenfocusblurraa.. :D, muutoin hieno.. semmonen 3-4..
Katsoin kuvaa -> näin tökerön jälkikäsittelyn joka on paikattu myöhemmin. Vieläkin tosin jälkiä huolimattomasta käsittelystä.

Kuvien jälkikäsittelyssä ei mielestäni sinänsä ole mitään pahaa, jos se tehdään hyvin. Hutilointi pilaa hyvänkin kuvan, kun huomio keskittyy ilmiselviin virheisiin.
Tää voisi olla tosi hyvä jos kuvassa olis joku kohde, mutta näy tämä jää aika tyhjäksi.
""Jälkikäsittelyn makua" no voi itku!! Kannattaisko joskus katsoa kuvana, eikä yrittää bongata mitä on tehty milläkin työkalulla."

Höh. Sulle sais varmaan aika helposti myytyä homevaurioisen talon: "on se niin ihana, että mitäs pienistä..." Ei tarvitse "yrittää bongata", jos kuvankäsittelyn virheet estävät katsomisnautinnon. Et tainnut nähdä sitä ensimmäistä kuvaa, mutta tämä on kyllä huomattavasti paremmin käsitelty. Konsta tuossa yllä sanoikin jo, mitä itsekin ajattelen asiasta. Pyydän anteeksi kuvaajalta, kun menee vähän off topic, mutta mulla palaa oikeasti käämit tuollaisten nimettöminä puskasta laukovien kanssa.
"foundas"
Katsoin kuvan vasta "käsittelyn" jälkeen :) Rauhallisen vihertävänmustat sävyt + toimiva sumu. Pidän erityisesti siitä, kuinka kohteen tavallisuudesta ollaan tehty (saatu) toimiva tuotos.
Kivan satumainen kuva, eniten mikä häiritsee on noi pisteet tiellä, sekä vähän toi sumun tuonkaltainen juovaisuus.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.12 (65 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty