Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

'Muistot'


-Petri Volanen

Annetut kommentit

Ikkunan taikalasi on mahtava. Alareunan keno musta nurisuttaa, lähinnä suuren alansa takia ei vinoutensa. Satukuva.
Joo, tää on 'vähän' juosten... Tuonnekin pitäis taas palata, olen tämän kuvan uusintaa miettinyt jo jokusen vuoden... :)
Jännä kuinka jotkut paikat vangitsevat, niihin on palattava uudelleen ja aina tuntuu löytyvän jotain. Valo on erilaista, hiljaisuus toisenlaista. Valokuva on hetki virrasta jonka rannalle on palattava.
Joo, tämä on yksi niistä missä on tullut säännöllisesti vierailtua.

http://www.surffi.net/~pvola/abandonedpast/abandonedpast.html

Vaikka niinhän niissä tarkemmin ajatellen miltei kaikissa. Yhdellä visiitillä jää kuiten niin paljon näkemättä... Eniten kuvaamassani hylätyssä on mahtanut tulla pitkälti toista sataa kertaa käytyä, ja silti sieltä löytää aina jotain uutta. Aika ja olosuhteet muuttuu tosiaan jatkuvasti (kannattaa siis pitää silmät auki).
Mahtavaa kuvaa. Autiotaloissa on jotain peruuttamatonta, jälkiä siitä kuinka aika hautaa meidät kaikki lopulta. En muista novellia mutta jossain kirjoitettiin kauniisti kuinka joukko nuoria löysi ullakolta tms. naisen valokuvan. He tuhostivat sen ja polttivat. Kuva oli keskitysleirillä kuolleen naisen muotokuva, ainoa asia mitä kyseisestä ihmisestä oli enään olemassa ja kuvan palettua kukaan ei enää muistanut ko. ihmistä ja hänestä ei ollut mitään jälkeä historiassa. Hän oli lopullisesti poissa. Autiotaloissa on jotain samaa. Jälkiä elämästä.
Se on muuten justiinsa noin, oli mahdottoman hyvin sanottu tuo.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.56 (9 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty