Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

sunnuntaina


Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Paulus Konttinen

Annetut kommentit

Ohh. Valloittava puu. Mukavasti sommiteltu, mukava aihe. Mustavalkoisuus sopii tähän hyvin-
lyijykynäpiirrosmainen puu lisää hirvittävästi dramaattisuutta. sommitelma painottuu oikealle, mutta on puun takia todella tasapainoinen. iskee.
Äijät vaan kaikessa rauhassa jutustelee kun puu taistelee tuulta vastaan.Hieno.
Harmi että kuvanlaatu on niin suttuinen. Sommitelma on hyvä ja näkymä mielenkiintoinen.
Upea kuva. Pienet kehykset olisivat ehkä olleet paikallaan.
On hieno, on. Jos kuvanlaatu olisi parempi, niin tämä olisi kerrassaan upea.
Todella hieno. Tuo tuulessa lepattava persoonallinen puu antaa voimaa muuten tavalliselle sunnuntaipäiväjutustelulle meren rannalla. Jotain outoa voimaa kuvassa on.
Idea on kaunis ja silleen, mutta vedostus on aika lailla innoton. Sen pitäis kutsua katsoja vähä peremmälle ja sanoo, että hei, täältä löytyy kyllä ajatusta - mutta tässä kuvassa se ei sitä tee. Kontrasti on ihan ku vähä hallitsematon. Ikään ku mopo ois vähä päässy käsistä..
Kiitoksia palautteesta, ennen kaikkea siitä rakentavasta. En ollut ajatellut kehyksiä, hyvä idea tämän kuvan kohdalla. Vedostuksesta...täytyy sanoa, että paperilla kuva näyttää paremmalta, mutta olen itse tyytyväinen tähänkin "versioon".
Puu on erikoinen. Kuva ilman ihmisia olisi riittänyt mulle. Jos tuo parivaljakko on kohteena, niin olis voinut hieman tiukentaa rajausta. Nyt ei oikein tiedä, mitä tässä on yritetty kuvata.
Runollisen kaunis kokonaisuus. Vaikka miehet ovat vain pieni elementti kuvan reunalla, voi heidän keskustelunsa suorastaan kuulla. Itse uskon kuvan toimivan paremmin tällä rajauksella, sillä muussa tapauksessa puun graafisesti kaartuva muoto olisi jäänyt torsoksi, eikä miehissä itsessäänkään välttämättä olisi ollut mitään kauhean kiinnostavaa, ainakaan takaa kuvattuna. Vaikea sanoa mikä siinä on, mutta jollain tavalla tämä nousee yli sinänsä hienon estetiikan luoden karuun maisemaan jotain elävää ja inhimillistä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.87 (90 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty