Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Jäisellä sillalla

Kimmo Oivo, Chamonixissa.
-Arttu Muukkonen

Annetut kommentit

Kolme reikää ja erikoiset sävyt vastavaloon, laskija antaa mukavasti oikeat mittasuhteet ja tilanne on "maallikon" näkökulmasta jännittävä.
Täähän on kohta golfkenttä ku mä löysin jo 5 reikää.
Piti ihan googletta toi laskijan nimi ja löytyhän hänestä vaikka mitä.
Kuva on todella hieno ja oikeella hetkellä otettu,ei pääse kyllä tässä formaatissa oikeuksiinsa.

Kiitos jo tähän mennessä tulleista kommenteista.

Laskija on tosiaan Skipe Oivo, yksi Suomen ainoista ammattilaskijoista. Kokeneiden mallien kanssa on mukava tehdä yhteistyötä, ja harvinaisissakin paikoissa (ja valo-olosuhteissa) kuvat onnistuvat, jos vain sormi osuu napille oikeaan aikaan.

Olen ottanut tästä kuvasta paperiversion ja yhdyn Pekan mielipiteeseen; tämä formaatti ei ole paras mahdollinen tälle kuvalle. Olen kiinnostunut juuri "ulkopuolisten/maallikoiden" kommenteista, koska laskukuvaamiseen pätevät omat lainalaisuutensa, joihin muissa piireissä kuvaavat eivät kiinnitä huomiota.
Mahtava paikka ja hyvin sommiteltu kuva! Sinistä kuvassa hiukan liikaa.
Mukava nähdä täälläkin välillä laskukuvia. Siisti paikka kyllä kuvassa. Mä näkisin tän mieluummin valosampana, kun nyt toi lumi ja jäätikkö jää turhan likasen näköseks noin tummana.
Kiitos kommenteista!
Sinistä on ehkä päässyt vähän liikaa, nyt kun itsekin kuvaa katson. Toisaalta kannatan sitä koulukuntaa, että kuva saa näyttää sille kuin tilanne oli luonnossa: pilven läpi paistanut aurinko todella hehkutti jäätikköä upeana.

Olin kokeillut aiemmin valoisampanakin, oon vähän kahden vaiheilla että kumpi toimisi paremmin. Pidän kyllä jäätikön likaisuudesta, koska hiekkamyrskyt ovat tehneet siitä tuossa kohtaa juuri omannäköisensä.
Ei hajuakaan lajista.. mutta sommittelu kohdallaan, maisema ja valaistus kohdallaan. sopisi vaikka lajin messutapahtumaan isona kankaana. Tiivistyy sanoihin rohkeus ja vapaus.
Tästä huomattavasti parempi(kirkkaampi) versio uudessa skimbaajassa! on kyllä komia kuva, ja aika hullu veto skipeltä.
Joo se oli vähän tarkemmin fiksailtu versio siellä. Muistaakseni tuo paikka katosi uuden lumen myötä suht nopeasti odottelemaan taas ensi kautta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.28 (53 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty