Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Virvatuuli

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Pari tuntia tajunnan virtaa.

Tekijä: Sampo Lähteenaro-Kuvataiteen teema

Annetut kommentit

Pakko antaa vähän miinusta huonosta kuvasta.. Reunoihin kannattaa jättää vähän valkoista tilaa esim. rajaamalla paperi teipillä ennen maalaamisen aloittamista, huolittelemattomat reunat antavat kokonaisuudesta huolimattoman kuvan. "Virvatuulista" erottaa kivasti jotain hahmoja, joihinkin kohtiin olisi voinut laittaa himmeämmin väriä tai jättää jokin väri kokonaan laittamatta, koska nyt tässä on tosi paljon kaikkea. Ehkä vähän liikaa mun makuun kun on vesivärityö (?) kyseessä..
Samaa mieltä kuin Emma. Kuvankäsittelyohjelmaa kannattaa opetella käyttämään sen verran, että saa leikattua turhat reunat pois.
No osaahan tuon kuvan rajat hahmottaa vaikka digikuvaa ei oo rajattukaan jälkityönä. Hahmot voimakkaat tulee tosiaan tuulet mieleen.
Osaahan sen hahmottaa, mutta kattaus on puoli ruokaa, aina.
Kiva idea, pidän tästä. Tietenkin se on luonnosmainen ja keskeneräisen oloinen, en ottaisi sitä tällaisena seinälleni - ja värit ovat hiukan liian likaisenoloiset tuulta ajatellen, tuuli kun on jotakin raikasta, ei ehkä ruskeaa. Mutta hahmoihin on saatu jotain tuulenomaista ja kiehtovaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.35 (20 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty