Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Saari


-Hannu Laamanen

Annetut kommentit

Seassa pahat pilvet.
Sävykkään eläväiset pilvet, sumun peittävä horisontti. Taitaa olla rajuilma tulossa.
Näyttää kyllä nyt niin muokatulta..
Tosi hieno. Pidän tosi paljon :). Olisiko hieman yliterävöitetty?
Heno. Voi katsoa pitkään.
Nyt täytyy sanoa, että en tykkää tosta yläosasta yhtään. Alaosa toimii taas mulle tosi hyvin. Mutta yhdistelmä taas on ihan karmea. Vähän rauhallisempaa otetta olisin toivonut taivaaseen.
Srrrrrr! Tärisee silmät ku kattooki kuvaa. :) Kontrastit on oudolla tavalla vedetty ihan kaakkoon, vaikka kuvasta pehmeitäkin sävyarvoja löytyy. Omituista, kerrassaan. Mutta hei, ideana tää on aika lailla kivaa, jos siihen lähtee sovittamaan omia haaveita etäisestä lintukodosta ja silleen.. Mutta tää toteutus sotii toisaalta sitä vastaan, kiukulla. :S
Kuvassa on varsin epätodellinen tunnelma. Raskaat pilvet saavat saaren näyttämään siltä että se voisi milloin tahansa keikahtaa kumoon. Ilman tuota muokattua taivasta kuva olisi vain tavallinen staattinen (tylsähkö) keskisommiteltu maisema, nyt se on enemmän.
Onko tämä muokkaamaton (!)?
Minusta tää on aika hieno. Nuo tummanpuhuvat pilvet vähän hämäävät, mutta toisaalta ne tuovat kuvaan hieman lisää kolmiulotteisuuden tuntua.
Hieno kuva vaikka sumun yläpuolella olevat pilvet ja tuo outo tumma kohta vähän häiritsee.
Mystinen ja kauhuelokuvista tuttu kaamea usva antaa kuvalle lisä potkua. Mitä usva tuokaan mukanaan...?
kuva meni kerralla tajuntaan. tää on semmonen mitä ei pysty alkaa heti tarkastelemaan kriittisesti, niinku useimmiten tulee täällä kuvia katsottua. sillai että no annanko kakkosen vai kolmosen.
intensiivinen, vetää heti mukaan. hyvä.
Jotenkin tulee vaikutelma, että kuva olisi koottu kahdesta, tai jopa kolmesta eri kuvasta? Saari usvan kera on jotenkin irrallinen verrattuna etualan veteen ja taivaaseen. Mutta jotenkin tätä kyllä juuttuu katsomaan pidempään pää kallella ja kulmat kurtussa, aavemainen fiilis!
Kuvalle on tehty seuraavat,säädetty histogrammia ja kontrastia sekä terävöitetty.Keli oli kyllä aika vaikuttava. Aurinko nousi vasemmlta joka ilmeisesti sai aikaan sävyerot sumupilvissä
mun kuville käy aina näin jos valitsen yläosasta 5cm ja featherin siihen vaikka 100 ja painan autolevels, taivas vetää 'rumasti' alivalotuksen ja väriä tulee 200% liikaa. tms. ei kauheen kiva vaikka kiva saari onkin.
Jari taitaa tuossa viitata siihen "muokkaamattomaan" temppelikuvaansa? ;P
täh? se on muunneltu? mutta en silti pilville tohdi näin tehdä. :) ihme kettuilua :D
testatkaa vaikka itse, ottakaa kuva jossa on pilviä ja vaikka puu alhaalla. ja sitten yllä olevan ohjeen mukaan teette pilville yläreunasta ... tulee pilvistä tuon tummat ja väriä on 'liikaa' mun temppeli on MUUNNELTU, ei niinkään muokkaamaton. lue sieltä lisää, itse temppeliin ja sen sävyihin/valoon en koskenut. En muutenkaan tiedä miksi en saisi turisti kuviani vähän meikata, siellä on juostu hikihatussa väenpaljoudessa ja räpsitty menemään, kuvat on vinoja ja huonoja kai niitä nyt vähän pitää säätää prkl. mä koko päivää jaksa asetella ja sommitella jossain roomassa kuviani ku tyhmät jenkkituristit jyrää päältä
Mielenkiintoinen kuva, jotenkin jännä tunnelma. Hyvin onnistunut.
Jos todellakin muokkaamaton... ...niin mielenkiintoinen otos. Hiukan vähemmän terävöittäisin.
Yläosan tummuus kyllä ei nyt ihan täysin toimi, ehkä kaipaisi pientä miettimistä vielä jälkikäsittelyssä. Hiukan liian tiukka curves tummassa päässä? Alaosan sumuisuus sekä yläosan dramaattinen pilvien massa tekee tästä vaikuttavan kuvan kyllä.
Upea, näinkin simppelinä uppoaa minuun todella.

P.S Meillä näkyy olevan sama sukunimi, ollaankohan sukua?
OOO, onpa hieno...
Mystisyyttä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.25 (69 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty