Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Agentti Super-8

Omakuva 17.3.2008. Tämä on henkistä jatkoa vuonna 2003 ottamalleni "Lomo Sapiens"-omakuvalle. Se oli ennenvanhaan esillä Aukeassa, joten en laittanut tähän samaan näyttelyyn. Löytyy varastosta.
-Jyri Kaasinen

Annetut kommentit

Kuva saattaisi olla parempi tummemmilla sävyillä. Oikealle puolelle kaipaisin myös lisää tilaa. Hahmo on mielenkiintoinen.
Jos oikealla puolella olisi lisää tilaa, merkitys muuttuisi.
Salaperäisen jännä, joka laittaa kuitenkin hymyilemään. Hyvä liike!
Enemmän diggaan sitä Lomo Sapiensia. Ei tääkään paskempi ole. Onko rautalangat krakassa? Jos LS:ssä kamera oli kuin käsikranu niin tässä Super-8 on Uzi! Vaivaa nähden tehty otos!
Huhhei! Tyyliä ja vauhtia on enemmän ku keskimäärin "parasta juuri nyt" -listalla yhteensä. Mariomainen pää sopii tyyliin täydellisesti valittuun huumorlinjaan - eikä kukaan voi vähätellä vinoutuneen krakan merkitystä. :) Agentti matkaa läpi tulen ja jään, ihan selvästi.
A.J. from Backstreet Boys. No ei sentään :) Kuva kuin jostain unestani.. hyvin tutun oloinen. Mukava, savuinen ja raikkaan lakkamainen. 4p
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.34 (50 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty