Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Perhosvaikutus

tosi korni nimi, mutta piti kokeilla kun kerran hiekkaakin vähän lentää.
-Niko Koivuniemi

Annetut kommentit

kyllä minä tykkään.. vaikkakin aika kliseinen niin jotenkin meikäläisen tunnelmaan sopiva.. Valo on tietysti noin pilvisellä säällä tylsähkö, mutta menettelee..
Hiekan lento on aika mielenkiintonen ilmiö, noin niinku yleensä, mutta harmittavasti tässä kuvassa sitä ei tahdo nähdä.. Ylipehmeä valo ja samat sävyt hiekassa meinaavat ikään ku piilottaa koko efektin. Eipä silti, koska naisen hyppy tässä on paljon antoisampi ilmiö. Hyvää energiaahan tässä on. :) Vinjetöinti on sen sijaan vähä korni, sillä se ei edes matki aitoa asiaa - se pistää helpommin silmään valokuvatekniikkaa tuntemattomillekki, veikkaan ma.
Hieno liike ja kiinnostava sommittelu. Vähän silti tasapaksu ja vinjentointi ei tosiaan tässä ihan tällaisenaan toimi. Sinänsä olisin kiinnostunut kuulemaan Jannelta että miksi nykypäivänä photaria käyttäessä tavoiteen pitäisi olla aidon asian matkiminen? Meinaan siis sitä että miksi photoshoppia ei voi käyttää ihan työkaluna ilman että sillä vain koetettaisiin tehdä samoja efektejä mitä pimiössä on tehty toista sataa vuotta?
Värit natsaa hienosti toisiinsa ja muutenkin vallan hyvä.
Varit on kylla todella hyvat, tuo sininen ja ruskeahko hiekka natsaa hyvin. Kuva on omalla tavalla eleeton, eli natti toteutus visuaalisesti. Kuva jatkaa aiempaa sarjaa hyvin ja naista on tulossa todella hienoa kokonaisuus. Lopuksi lisataan tuosta vinjetoinnista eli on ehka turhan nakyvaa kuten joku tosiaan ilmaisi. Kaunis taulumainen kuva kuitenkin, josta on vaikea sanoa pahaa.
Timolle:

Mun veikkaus ois, että tää vinjetöinti ei yksinkertasesti näytä luonnolliselta. Ihminen oppii. Filmikameran vinjetöintiin ollaan totuttu, eikä se pistä silmään. Se usein vaan lisää tenhoa ilman, että katsoja huomais edes sen olemassaolon. Joku päivä tällanenki näyttää luonnolliselta, eikä pelkästään efektiltä, mutta ehkä se päivä ei oo vielä tänään. :)
Tässä kaikki vaikuttaa vähän ennen kuolemaa kuvatulta eli liike pysäytetty paitsi sulkimella myös mielikuvituksessa - taidokas tulos - olisipa sitä myös haettu. Dyynin laita sopisi kuvan keskelle edelleen rauhoittamaan tunnelmaa, samalla yläoikean kloonailu poistuisi rajauksen myötä. Vinjetointi on taidetta, ei vain tummia nurkkia. Voi silti olla, että siiveniskut näkyvät toisella katsomisella, että sikäli mielenkiintoinen.
ohhoh, markku huomasi aika pahan fiban. on kyllä vähän hutasten tehdyn näköinen toi yläosan kloonailu. ei oo kivaa heittää huonoa katsojille. Korjailin vähän, nyt on kunnossa tuo :)
Emerik osui kanssa oikeaan. muutamat viime postailut on osa semmosta kymmenen kuvan sarjaa. Kesän jälkeen pukkailen sitten jotain ihan muuta muista maailmoista.. :)
Kuvana aikas hieno mutta tarttee todeta etten ole koskaan käsittänyt tätä hinkua omituisissa paikoissa hyppivien ihmisten kuvaamiseen (olen tyhmä).
Aijaijaijai! 5p.

Petri, veikkaan, että Philippe Halsmanilla on sulle yllätyksiä luvassa. Lupaan, että opit tykkään hyppykuvista. :)
mie tykkään tästä tosi paljon, pehmee valo sopii tähän. mut nuo tummat reunta vähän tökkää.
minun silmääni on harmillista, että nuo jalat meinaavat hukkua noihin hiekan sävyihin. tosiaan tämä on esteettisesti varsin bueno, mutta fiilis jonka tästä saa on vähän turhan vaisua. olisin itse pyytänyt mallia vaikka potkimaan hiekkaa, tekemään käsillä kauniita muotoja jne. ehkä jokin uusi elementti pitäisi lisätä näihin hyppykuviisi :) vaikea sanoa.
Tykkään kokoNaisuudesta. Tekniset jutskathan onkin jo ruodittu ylempänä =)
Hyvin vangittu vapaus ja silti, tuossa on jotain puhuttelevaa, kuvia joita voisi katsella kauemmin ja puhua. Kaikkineen herkkä ja lisää.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.42 (74 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty