Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Mummolassa

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Akvarelli, 2008.
-Julius Granström

Annetut kommentit

Upeaa akvarellia. Tämä mielestäni vielä ylitse muiden.
hienostunutta ja herkkää. hyvä!!
Hieman häiritsee käsien vihertävyys ja kuvan epätasapaino. Kuvasta on myös hankala heti sanoa missä tytöt istuvat, vaikka melkein heti sen hoksaakin jos vain on järkeä päässä :) Mutta oikein taitavasti tehty muuten :) Herkänoloinen.
Tää on ihan eri tasoa kuin noi muut. Akvarellia käytetty miellyttävän hillitysti, ja kaikki muodotkin näyttävät suhteellisen toimivilta. Kirja on vähän tökerö, sen kannet näyttää ohuilta. Muuten hyvää työskentelyä.
No sitten ihan loistava!! Mahtava sommittelua myöten. Huippu! 10 pinnaa!
Kirja oli kokeilu mikä oli pakko tehdä. Ei sovi kylläkään muuhun kuvaan eli epäonnistunut. Pidin David Hockneyn (lempi taiteilija) "Herra ja rouva Clark sekä Percy"stä ja nimen omaan sen tyylitellystä ja pelkistetyistä esineistä. En ole maalarinteippiä ennen apuna käyttänyt maalatessa siitä skarppi ohut reuna. Tulevaisuudessa uusinta yritys ehkä laajemmassa mittakaavassa.
Todellakin viisi pistettä ansainnut upea akvarellityö jossa yhdistyvät maalauksellisuus ja pehmeys sekä sopiva tarkkuus.
Hienoa, hienoa, hienoa. Noita kahta ensimmäistä katsoessa jäin ite vähän kylmäks mut edellinen ja tää säväytti ihan kybällä. Tässä toimii SEKÄ tekniikka että se mitä kuvaat, ja itse suorastaan ihannoin noita erilaisia sävyjä esim. hiuksissa. Ja vihreet sormet näyttää vaan hyvältä. Yritän itsekin rentoutua käyttämään vesivärejä näin.
kaunista jälkeä. mä olen aina ihaillut vesiväritöitä, kuvittelisin että melko vaikeeta maalata. joskus haluisin vielä itsekkin niitä oppia käyttään. mut tosi hieno työ.
Upeaa jälkeä tämäkin. Sommittelullisesti tuo tyhjä tila hahmojen välissä toimii hyvin ja yhdistää teoksen kokonaisuudeksi, jossa ei rajaus jää häiritsemään. Vasemmanpuoleisen tytön vaatteiden materiaalintuntu on hienosti tavoitettu.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.44 (41 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty