Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Warp speed

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Jami Tuovinen
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Taitaa olla rankasti rajattu, kun kohina näkyy noin selvästi ja kalalokki on hiukan pehmeä. Tämäntyyppiset lokkikuvat ovat usein kuvattuja ja niistä on nähty paljonkin parempia kuvia, joten ei oikein kolahda. Tausta liian rikkonainen tehden kokonaisuudesta levottoman.
Jos kohinan ottaisi pois kuvankäsittelyssä, niin mitä sitten ois pielessä?
Kohinat ei nyt ole se asia mitä pitää arvostella.
Hitaasti lentämällä voi läsähtää maahan...kalan voi bongata paremmin jos menee vähän hitaammin.
Tässä on tausta joka näyttää lisäävän lokin vauhtia. Joo-ehkä olis syytä mennä hitaammin.

Kyllä näissäkin kuvissa pitää arvostella myös kuvaa eikä vain aihetta. Kokonaisuus se ratkaisee tässäkin vaikka onkin teema minkä piirissä liikutaan.
En yhdistä teemaan?
Kai siitä kohinasta voi mainita jos sen on sinne jättänyt eikä poistanut kuvankäsittelyllä. Muutenhan mihinkään ei saisi puuttua, jos ei saisi puuttua niihin asioihin jotka olisi voinut tehdä paremmin tai toisin....tai silloin siitä puuttumisesta ei olisi ainakaan minkään näköistä hyötyä.
JA kuvasta itsestään; kyllä sitä katsoo, muttei se juuri mitään herätä...lisäksi se mielestäni kuuluisi ennemmpin teemaan nopeammin kuin hitaammin.
Toimii kyllä ihan ainakin mun silmään, (paitsi etten voi tuijottaa kuvaa kauan kun tausta on sellainen josta saan migreeniä) kohinat tässä olis ihan huippuja jos kuva olisi mustavalkoinen... mutta nyt niitä ei kaipaisi näkevänsä. Sommittelu on hyvä, silmä on melkein kultaisen leikkauksen kohdilla.
Tää on kyllä tosi perus lokkiliidokki, mutta toi tausta.. Jotenkin vaan tykkään tästä. Mutta, käsillä olevaan teemaan ei oikein istu. :( Oisko kovalevyltä muuta löytynyt?
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 1.95 (41 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty