Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Oodi yölle


Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Henrikki Saarela

Annetut kommentit

Upea kuva. Ilman nuita risuja olisi vielä hienompi, mutta tilanne on ilmeisesti ollut aika nopea...
Hieno tilanne. Hyvin oot onnistunut vaikka noita risuja en kuvan kaipisikaan.
Hieno on - risuista samaa mieltä muiden kanssa vaikka ne antavatkin kuvalle jonkinlaista tirkistelytunnelmaa.
Oi wau, ompas tosi upea!!
Kaunis hetki ja upeat värit. Herkkää. :D
risuista risuja, etulan rantaviivasto ei mielestäni ainakaan eduksi tälle kuvalle ole. kummastuttaa hiukan myös tuon sulan veden oudohko värimaailma, joskin sille voi olla suht luonnollinekin selityksensä. muutoin kyllä aineksia jopa nelosen verran....=)
Jeps, risut tosiaan tulivat tielle, kun yritin nopeasti saada kajastavan auringon ja laskeutuva tiput samalle linjalle kuva-alaan. Ensimmäisiä kertoja kun kameran ruudulta kattelin, niin pidin kuvasta juuri risujen tuoman mystisen tunnelman takia, mutta homma ei taida toimia näin suuremmassa koossa, kun kaikki asiasta mainitsevat. Kiitoksia kommenteista!
Huikean upeat värit ja tunnelma! Risut oikealla eivät ole paha vika, Photoshopissa ne olisivat haluttaessa pois siivottavissa, jos tarvis. Valotus on onnistunut, ihan kuin olisi kesäinen keskiyö. Noteeraan tän kuvan erittäin korkealle.
Loistava! Punaista, keltaista, mustaa ja sinistä. Kaikkea oikeassa paikassa.
Aika mieletön! (Risuissa oisi aineksia tarinaan, ajatuksella se kolmas joku joka katselee tai ylipäätään pariskunnan yksityinen herkkä hetki...)
Onko mun näytössä vikaa... Vai miksi kukaan muu ei oo huomannu vihreää veden heijastusta, likaisen turkoosia jäätä reunoilla ja punaista keskellä, ja omituista palloilmiötä taivaalla? Luonnollinen tuo pallo ei suinkaan ole, vaan ilmeisesti siinä on käytetty valikoivaa pehmennystä kohinan kätkemiseksi. Noh, se ei mun silmään toimi, vaan tuntuu lähinnä rosoiselta neulalta.

Ihmettelen...

Risut toimii hyvin. Ilman niitä tunnelma ois ollut liiankin epäuskottava.
Voin olla väärässäkin, mutta minusta tuntuu, että nuo "oudot" värit johtuvat hyvin vähäisestä valosta, jota on ehkä yritetty kaivaa esiin jälkikäsittelyssä. Itsellänikin on joitain kuvia, jotka on otettu myöhään kesäillalla auringon juuri laskettua, ja vähän tuontyylisiä värejä niissä tuppaa joskus näkymään. Voihan siinä valkotasapainokin olla vähän hukassa...
Aika loistava. 4p
joo risut ois voinu jättää pois mutta muuten todella hyvä kuva. värit ja tunnelma..ah! 5p
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.61 (95 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty