Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Valitse rauhassa

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Riikka Utriainen
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

:D Kaikki muut kuvat on saaneet edes yhden kommentin, paitsi tää mun kuva. Osaan ilmeisesti olla tosi mitäänsanomaton. T:kuvaaja
Tuntuu että nyt kaikki osaavat olla mitäänsanomattomia, senverran vähän on kommentteja herunut noin niinkuin yleensä. Vappu-juhlinnan väsymys lienee iskenyt pahasti.
Tässä kuvassa on kuitenkin hieno kiva tilanne, mutta kuva sinänsä on sekava ja puhkipalaneet banaanit häiritsevät ainakin mun silmää. Pientä terävöitystä ja kontrastin sekä sävyjen säätöä kaipailen, kontrastia on liikaakin. Pyöräilevän asiakkaan ja myyjän välinen jännite on erittäin mielenkiintoinen, naamioitunut myyjä ja aidosti kiinnostunut utelias asiakas!
Enkä oikein hyvää yhteyttä teeman aiheeseen löydä.
Minusta tässä kuvassa on mukava "vanhan ajan" hailakka sävymaailma ja kuva on ihan mukava, mutta tässäkin kuvassa vain otsikko yhdistää kuvan teemaan. (Sama ongelma kuin suurimmassa osassa kuukausiteeman kuvia...)
Banaanit eivät ole alkuperäisessä kuvassa (filmille kuvattu) eivätkä myöskään tässä skannatussa versiossa puhkipalaneet, eli jos ne siltä näyttävät, niin ovat kyllä näytön säädöt pielessä.
T:kuvaaja
Vaikuttaa aikas väkisin väännetyltä teemaan sopivaksi. Ymmärrän, mitä kuvaaja tässä ajaa takaa. Se rauhallinne tunnelma mikä aina joskus tulee kiireisen ympäristön keskellä, mutta se ei tästä välity - muut ihmiset ja se kiire on liian pienessä osassa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.73 (37 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty