Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Toimistolla

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Joskus voisi ottaa hiukan rauhallisemminkin. Ei karhutkaan riehu koko aikaa, ne vetää välillä puolukoita..
Tekijä: Ilja Hackman-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Heh, kuvaajan tunnisti välittömästi jo yhteenvetosivun pikkukuvasta :). Sulla on erittäin hyvä, omintakeinen tyyli, jolle voin vain nostaa hattua! Ja tosi mukava, että teit taas kuvan kuukausiteemaan edellisen kerran jäätyä sulta väliin.

Mainio kuva jälleen erinomaisella idealla, valaistuksella, sommittelulla ja tekniikalla. Mutta ainakin näin ensinäkemältä tuo sun apaattisen näköinen ilmeesi ei mun mielestä ole tilanteeseen ihan paras mahdollinen valinta, vaan paremmalta näyttäisi selvä harmistuminen mielenmaltin menetyksestä ja papereiden leviämisestä. Juu, rauhallisemmin olis syytä ottaa... Ja jos jostain vielä pitäis nipottaa, niin tuo valaisimen (?) "kasvaminen" olkapäästä ei näytä hyvältä, vaan siinä sais olla pikkuinen rako välissä. Mutta joka tapauksessa tämä on niin hyvännäköinen kuva, että se piti katsoa ekana enkä todellakaan joutunut pettymään yhtään.
Joskus on syytä ottaa iisimmin.
Liian tuttu tilanne useimmille meistä, hitaammin hyvä tulee.)
Kuva on oikein hyvä ja sopii teemaan.
Kiitoksia Antti ja Päivi-Marita kommenteista!
Yritin tässä kuvassa ilmentää sitä tunnetta mikä tulee kun on niin väsynyt ettei oikein enää jaksa kiinnostaa, vaikka kahden viikon työt leviää pitkin pihaa :)
T: Kuvaaja
Siinä oli viimeinen pisara, puku kaappiin ja Intiaan visvagurun joogayliopistoon :)
Kuvaaja oli tosiaan helppo tunnistaa (mikä on minusta vain positiivista). Mainio kuva, hienot sävyt, hyvä syväterävyys, toimiva kompositio. Lisäksi kuvan kertoman tarinan saa jopa jollain tavalla yhdistettyä teemaan... Laske hitaasti kymmeneen, kokoa itsesi, kerää paperit lattialta ja ryntää taas siihen päättymättömään oravanpyörään... Joskus pitäisi mennä hitaammin, jopa pysähtyä hetkeksi. Muuten tulee burn out.
Tämä on todella surumielinen ja koskettava kuva. (se fiilis ei kuitenkaan kestänyt kovin kauan kun luin kommenttikentän tekstin ja repesin :D). Ei mitään valittamista, teknisesti hyvä kuva ja sisältöä löytyy.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.66 (59 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty