Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Morning mist


-Fredrik Råholm

Annetut kommentit

Tarkka alue on sopivan kokoinen ja oikein mainio kuva.
arvokkaasti asteleepi kurki aamun sumuun, uuden päivän humuun... kiehtova sininen väri taustalla.
Kaunis kuva kurjesta kyllä miellyttävän pehmeässä valossa. Kuitenkin melko tavallisen oloinen sellainen, vaikkei tylsä lajipönö olekaan ympäristön riittävän mukanaolon ansiosta. Jotain voisi siis tapahtua, niin mielenkiinto heräisi paremmin. Keskimmäisen männynkäkkärän latva saisi näkyä kokonaan, muilta osin sommitelma on ok.
Upea kuva! Terävyysalue on hyvä ja värimaailma oikein miellyttävä. Tausta ja kohde eivät riitele, mikä on minusta erittäin tärkeää kokonaisuuden kannalta. Muutenkin on mukava nähdä lintukuvassa reilusti maisemaa, kuten Anttikin totesi. Nyt lintu on ikäänkuin rusinana pullassa. Sumu on hieman "vahamaista" ja vähän vaikuttaa siltä, että taustaa on epäterävöitetty jälkikäteen, mutta tuo vaikutelma ei ole liian häiritsevä. Hienoa!
Upea on! Ei valittamista.
Kuvassa mukavasti "syvyyttä" ( ehkä juuri tuon riittävän maiseman takia) on helppo päästä kuvaus hetken tunnelmaan mukaan. Hieno hetki, jonka olet hienosti tallentanut.
Hieno visuaalisesti, varien suhteen todella onnistunut. Pidin.
Kostea raikas kuva!
Suomalaista suomaisemaa. Nice!
Kuitenkin pikku miinus keskimmäisen männyn katkeamisesta kun kerran alhaalta olisi voinnut tinkiä.
Sinivihertävän-turkoosi tausta on luonnoton. Luonnossa tuollaista väriyhdistelmää ei taida oikeasti olla. En ainakaan ole nähnyt. Malttia saturaatio-näppäin säätelyihin!
Sinivihertävä-turkoosi...höpö-höpö. Luonnossa on väriskaaloja, joita et kenties ole nähnytkään.? Heh? Saturaatio
Kappale kauneinta suomea. 5p
Hmm. Ompas tylsä.. lintukuvat puree aukeaan mutta ei meikäläiseen. Jos mietitään mitä tässä tapahtuu ja mikä tällä on sanomana ja mikä tämä on näyttävyydeltään, niin tämä on 2p. Valitan :) Ainiin: nimi englanniksi ja kuva täysin Suomalainen :/
Hyvin juuri tuo lintu, ettei liikaa keskitetty kuvaan. P 5
Voiskos alalaidasta rajata vähän epäterävää alaa pois? Paranisi ainakin minun silmin katsottuna.
Heehe, jotkut eivät ilmeisesti tunne luonnon värejä yhtä hyvin ku betonin tai kuparin eri patinoiden. :)

Tää on niitä sellasia kuvia, että oon ihan onnellinen - en siitä, että kuvassa olisi jotain uutta ja herättävää, jotain syvällistä juonta tai edes hehkeää sommittelua, vaan siitä, että se on ylipäänsä olemassa. Nää värit just, voe pojjaat! Kurjen (onhan se?) vaatteiden sävyt osuvat ihan kohdalleen - harmonia syntyy taustan kanssa, jossa sielläkin on kylmää ja lämmintä. Ei siirappinen ollenkaan, ja se on melkeen jo itseisarvo, mulle. Kätten taputuksia!
Uskomattomat värit! hieno kokonaisuus. Pidän kuvan taustan yksinkertaisuudesta, mikä on hyvän tasapainossa, se jättää ajatuksille varaa
Upea kuva! Tosi kivat värit :) ja hyvä kuva linnusta! (4)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.75 (72 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty