Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Rannalla


-Raija Manz

Annetut kommentit

Ei tämä minusta Raijan "totutulle tasolle" yllä. Itse en ainakaan oikein löydä tämän kuvan "juonta" ja sävymaailma tuntuu jotenkin luonnottomalta.
Sävyt ovat tosi jees, mutta kyllä tuohon muutakin kaipaisi kuin nuo puunpätkät.
Iso- ja tosi pienipiirteinen maisema samaan aikaan. Kauniit sävyt. Katse lähtee kyllä etualalta tihrustamaan jotain lisää ja hiukan pettyy kun ei löydä. Kuitenkin pidän maisemasta juuri näinkin.
Pitää myöntää, että vesi sai niin pauloihinsa, että menetin arvostelukykyni... Tästä todellakin puuttuu se kohde. Näin siinä käy kun asuu muutaman vuoden ilman järviä... Kiitos kommenteista!
Joku raflaavampi nimi olisi sopinut paremmin. Ehkä "Kävelyretki unessa..", "Ennen..", "Katoaa...", "Muistan meidät..", jne jne
"Enää ei olla niin kuin ennen.." Mulla taisi jäädä nyt mielikuvitus päälle. Mutta työ on kiva. Nimi vain ei anna kuvaan mitään sisältöä.
Ei nimen pidäkään "antaa kuvaan sisältöä" vaan sisältö pitää syntyä kuvasta. "Rannalla" on oikein hyvä nimi kuvalle: katsoja saa itse keksiä sisällön. Valokuva ei nimeä tarvitse välttämättä ollenkaan. Mun mielestä.
Tästä tulee mieleen Pohjois-Norja, josta itse tänään palasin kuvausreissulta. Tämä miellyttää mun silmää.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.4 (40 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty