Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Loikka

400mm iso 400 F:7.1 1/1000
-Heikki Kannisto

Annetut kommentit

Ompa hauska kuva!
Loikka on erinomaisen komea, laukaus hyvin ajoitettu ja valo muotoilee valkohäntäpeuran hienosti, mutta ympärillä on turhan paljon metsää ja peltoa. Kokeilin rajata kuvan paljon tiiviimmäksi siten, että peura tuli rajauksen oikeaan yläneljännekseen ja pelto alla jatkuu alkuperäiseen alalaitaan asti. Mun silmiini kuva näyttää silloin maukkaalta. OIiskohan pikseleissä varaa tuollaiseen, vai haluatko peuran olevan suhteellisen pieni ja keskellä?
Varmasti optiikan piirto sallisi rajumman rajauksen, kun tarkennuskin on kohdallaan. Etenkin alareunan höttö häiritsee. Eikös nämä valkohännät ole nykyään kauriita. Kuvankäsittelyssä puska pois ja myrkynvihreään vähän tuunausta.
Joo vähän vois rajailla tuolta ylhäältä ja hiukan alhaaltakin. Hyvin tarkennus osunut peuraan. Ainoastaan metsän ja pellon sävyt ovat vähän tylsät, mutta muuten loistava kuva.
Tosi hienosti onnistunut otos. Saanu olla nopee laukasusormi ja paljon tuuria. Ite oon kans kokeillu tätä kuvaamislajia, ja todennut sen melko haasteelliseksi, joskin hyvin mielenkiintoiseksi.
En rajaisi lisää. Tämä on hieno juuri siksi, että siinä on ilmaa, niin hypyssä kuin kuvassakin. Tilaa ja avaruutta.
Hauska laukaus, hep. Yks juttu tosin, mitä en ymmärrä tässä kuvassa, on rajaus.. Ihan kuten Jouni sanoi eellä, siinä kyllä on ilmaa. Mutta ympäristö on vaan hankala - etuala ei tarjoa mitään kiintoisaa ja silti hallitsee yhtä suurta osaa ku tausta. Tässä peesaan kyllä Anttia ja Jaria, rajaus vois olla helposti rohkeempi. Ja sillon ku ollaan rohkeita, voidaan tehä urotekoja :)
Minusta tämä kuva on kaunis. Kauniit sävyt, kaunis eläin ja ilmavuus. Hienoa.
Rajaus minustakin töksii. Muuten loisto-otos.

Markulle: Valkohäntäpeura ja kauris ovat eri lajeja. Kauriit huomattavasti pienempiä.
Uusi nimi valkohäntäpeurana tunnetulle eläimelle on valkohäntäkauris (Odocoileus virginianus)????
???? No hitsin hitsi, näköjään olet oikeassa. Kuvittelin ilman muuta että tarkoitit metsäkaurista. Eli metsäkaurista ja öö, tätä kuvassa olevaa valkohäntäpeuraa/valkohäntäkaurista ei pidä yhdistää toisiinsa. Kiitos korjauksesta.
Turha whinettää rajuksesta, kuvassahan on kaikki kohdallaan. Siinä se on. Komea loikka. Ihailkaamme hiljaa.
Ja nöyrästi.

Komea. 4p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.47 (85 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty