Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Metsän reunalla


-Tomi Itäniemi

Annetut kommentit

Todella todella hieno.
No hei! Tämähän iskee tosi lujaa!
Hyvin tyylitelty. Hyvä kuva!
Upea. Samaan tyyliin kuin se sun työprosessi-kuva oli. :) En ole kyllä varma ajattelisinko tämän valmiiksi vai keskeneräiseksi, mutta upea kuva joka tapauksessa :)
Todella hieno... ainoastaan maaston suunnissa pientä levottomuutta mielestäni noissa pisimälle karkaavissa viivoissa. Mutta muuten kyllä hyvä.
tämähän on hieno!
Kliininen.
Raikas ja herttainen kuva sulta =). Haluisin nähdä enemmän kyl peuraa ja vähemmän tuota stylemetsää, hehe, mut mä tykkäänkin söpöistä elukoista. Veikkaan, että tämä on sommitteluharjoitusmielessä tehty? se nimittäin toimii loistavasti, on tasapainossa.
jee, mainio. metsä on saatu näyttämään hifi-urbaanilta.
peuran jättäminen katsojan oivallettavaksi oho tämähän ei ole abstraktia vain on hyvä ja mielenkiintoinen veto sisällöllisesti. isona grafiikki vedoksena museossa sais mut nostamaan peukun pystyyn kun rakastan tätä luonto luonto aihetta niin niin
grafiikka ää tää suomenkieli unohtuu
Aika huimaa, omanlainen kiva tyyli- jatka!
Kieltämättä kivanlainen tyyli, jotenkin myös sinulta osasi odottaa tätä ;) Jos jotakin valittamista on niin se että paperi on rytyssä ja elementeissä voisi olla jonkinlaista perspektiivi "häivyntää" jotta etualalle tummemmat ja kauas haaleemmat. Mutta eipä tuokaan niin suuresti häiritse. Hyvä hyvä, lisää tätä.
oho, täydellinen jälki :D eipä tässä muuta keksi
huomasin just ettei koskaa keksi, su tyyli on justiisa sunnillee se mitä itte haluisin tehdä/teen jokseenki kyl erilailla.. mut joo hyvä hyvä hyvä
Miksi tuo paperi muuten on rytyssä?
Kiitos kommenteistanne!

Joonas: Kiitos, kiitos! Kyl mä tän oon valmiiks julistanu, vaikka kyllähän tosta vois jatkaa vaikka maalaamalla. Hyvät kesät jos ei nähä tuolla jossain laitoksen syövereissä! :)

Kirsi: Sommitteluun tuli kiinnitettyy aika paljon huomiota. Sommittelunhan on oltava hyvä, jos työ on vähänkään abstraktimpi ja värejäkään ei ole. Muuten ollaan aika heikoilla jäillä:D

Pirkko: Hyvin kuvailtu.

Jarkko: Selvennätkö, että miten niin multa osas odottaa tätä?:D Joo toi perspektiivihomma oli hyvä huomio, täytyy kiinnittää siihen jatkossa huomiota. Jollain tavalla sitä syvyyttä pitää kuvaan kuitenkin saada, oli tekniikka mikä hyvänsä.

Tuukka: Kiitoksia!! Varsin imarteleva kommentti.

Paul: Se kuuluu skissipaperin luonteeseen ;)


Hienosti sommiteltu ja erinomaisesti piirretty kuva jossa vahva luonnon tuntu. Vasen alalaita saisi olla ryppyinen... Nyt se jotenkin loikkaa silmääni häiritsevänä. Aivan kuin kaipaisi jotain ja silti järki sanoo että sinne ei pidä mennä piirtämään mitään, joten ehkä muutama yläkulman kaltainen ryppy ajaisi saman asian.
Musteellako tuo on tehty?
Kiitos Timo. Kapealla huopakynällä ja kuulakärkikynällä.
Uskomaton! upea, pakko antaa 5p kuten monille muillekin töillesi : D vähempi ei riitä
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.1 (48 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty