Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Happee!

Kato iskä, mää sukelsin.


-Petteri Ahonen

Annetut kommentit

itteä vaan ärsyttää noi vinot kaakelit... poika näyttää kuvaan lätätyltä!
Heh! Hyvä komppis ja muutenkin toimii.
Täähän on hauska hyvin oivallettu tilanne, kuvankäsittelyssä on kyllä parantamisen varaa varsinkin pään oikean puoliskon osalta.
Jepu, otin Markun ja anonyymin kommenteista vaarin ja päivitin kuvan. Quis ny?
Tuntuu hieman lavastetulta, mutta hieno on :> Varsinkin kun kersa kattoo kieroon.
Ei ole lavastettu.. lapsiparka vain tulee isäänsä. Niin juu, ja korjattakoon vielä, kuvassa on tyttäreni, ei poika, kuten eka anonyymi totesi.
Vähänkö ois inhottavaa jos jokku pikku vinoisuudet haittais. Onneks ei itellä oo sellasta geeniä :) Muchos positiivinen kuva..
Kuva parani paljon uuden version myötä, hyvä!
Ei tätä kyllä voi hymyilemättä katsoa, ainavaan hauskemmalta näyttää kun pitempään katsoo.
Täytyy tunnustaa että pojaksi minäkin lapsen oletin, vai että tyttö joka on tullut isäänsä...
Keksikää vaan yhdessä lisää tällaisia iloisia ja hauskoja tilanteita!
kuva käy ärsyttämään useamman kerran jälkeen, en varmaankaan pidä sitten lapsista. ja vähän epäilyttää etteikö ole lavastettu
Tosi raikkaan toimivat värit ja sävyt. Värit tosin tuntuvat jälkikäsitellyiltä muttei tällä kertaa ainakaan minua haittaa.
Värejä on korjailtu sen verran että tasoja on säädetty ja saturaatiota nostettu. Kylppärimme nyt vaan on 80-luvun kuosissa:)
Ja uskokaa pois, tämän neidin kanssa ei tarvitse, saati voi, juuri lavastuksia rakennella. Toi silmien kieroon laittaminenkin on vaan 'se juttu' juuri nyt.
Loistava tilannekuva ja upeat raikkaat värit. Olisi mielenkiintoista tietää minkälaista valaistusta käytit. Ainoa harmillinen tekijä on pään ympärillä laatoituksessa kulkeva tarkempi alue eli jälkiblurraus näkyy selvästi mutta aivan sama kun kuvassa on näin hyvä meininki ja kaikki muu on kohdallaan. Finland twelve points.
Valaistus oli kaikessa yksinkertaisuudessaan kamerassa kiinni oleva aataminaikuinen Metzin salama, valkean katon kautta pompautettuna.

Juu, tuo blurraus tosiaan on rajattu aika vapaasti. Henk.koht pidän tuosta noin, sehän on ikäänkuin huuruiseen lasiin hinkattu aukko :)

Kiitos kaikille kommenteista!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.16 (62 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty