Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Milk rain

Nämä pisarakuvat ovat jo varmaan niin nähtyjä mutta lisätään nyt yksi yritys muiden joukkoon :)
-Joonas Pekkarinen

Annetut kommentit

Tykkään kyllä tosi paljon!
Selkeät ja voimakkaat värit tiukan rajauksen kera tuovat yllättävänkin vahvan tunnelman. Väljemmällä rajauksella tunnelma varmaan laimentuisi.
Montako kertaa piti vaihtaa maidon vaalentama kahvi uuteen? :)
Kiitos kommenteista! Yhdellä kupilla onneksi selvisin ;)
Onhan tämä hieman erilainen toteutus melko tavanomaisesta aiheesta. Toimii yllättävän hyvin, ehkä juuri nuista Laurin mainitsemista syistä.
Aihe voi olla tavanomainen, mutta joskus joku ottaa sellasen kuvan, josta keksii ite jotain vertauskuvia. :) Tässähä on melkeen jotain jin-jang -meininkiä! Valkoinen uppoutuu tumman mustaan synkkyyteen ja niin eespäin... Sommittelu ois ehkä piirun verran ajattomampi tai tyylikkäämpi, jos se ois reunustanu tuon valkoreunuksisen kupin pimeällä mustalla - toisin sanoen vähä lyhyempi polttoväli tai sitte puoliaskel taaksepäin.

Tekniseltä puolelta löydän ainaki yhden ärsyttävän piirteen, nimittäin tuon vitivalkosen reunustan. Ja sitten tuo kupin haalean vihertävä etureuna hämää.. Vuotaako jostain kuvaajan takaa valoa?
Upea kuva, melkein kuulen pisaran putoavan kahviin. Tykkään! :)
On tämä vaan kuvana pirun tyylikäs, todella toimiva sävymaailma.
"Haalean vihertävä etureuna hämää..." - "Todella toimiva sävymaailma" Kahvia on tullut juotua whiskyn kera, hyvä niin, mutta ennen korkkausta linjat lukkoon:)
onhan tää joo aika kulunut aihe :) tätäkin kahvimaitoversiota on yritetty muutamaankin otteeseen
Sanoit sen itsekin. Vaikea ajatella mitä näistä voi saada irti, mikäli perusesteettisyys ei kuvan ajatukseksi riitä. Tekniikkaharjoituksena varmasti hyvää hommaa, mutta eikö näihinkin voisi keksiä edes jotain sanottavaa jos aiheessa haluaa pysyä (ja esitellä näitä meille muille)?
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.06 (54 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty