Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kirjosieppo

Pitkästä aikaa osui nätti tausta kuvaan...
-Heikki Kannisto

Annetut kommentit

Tosi veikeen näköinen otus. Katsoo jotenkin tosi uteliaan näköisenä. 4p.
Joo, tausta on miellyttävä, eikä kohteessakaan ole moittimista :) Teknisesti oikein hyvä lintukuva.
Hyvä perus. 3p
Pyrstöstä näkyy pahasti vain yhden sulan kärki. Kunnolla tai ei mitään ois paljon parempi. Tausta on ehkä vähän liiankin mattamainen tyyni tapettipinta, mutta eipä sitä voi ite päättää että siellä kasvaa 6 erilaista puulajia jotka kaikki hieman eri värisiä ja sävyisiä... Vasemmalta oisin ite rajannu 3cm; taustan tummat alueet ja oksan tynkä piiloon. Hyvä ilme linnulla. Oksan tynkä oikealla "jatkaa" jännästi linnun katsetta, ja hyvä ettei juuri ihan saman suuntaisena.
Nätti perus potretti tipusesta.
Todella hieno! 5p ehdottomasti itseltä. Jotenkin niin mukavat värit, ja muuten kaikin puolin onnistunut. Vau...Saatko tästä mulle isompaa versiota, haluaisin taustakuvaksi...?
Et oo sallinu itelles yksityisviestejä. Mutta mun maili on henri.jarvinen@mac.com. Tuhannet kiitokset! Tää kuva tosiaan vetää mun mielestä vertoja mestariteoksille lintukuvissa. Meikän silmään nää värit on mahtavat.
Toinen hyvä lintukuva, jonka olen tänään 13.8.2008 pisteyttänyt. Lähdin Mustarastas-kuvan perusteella katsomaan kuviasi ja huomasin tämän otoksen. 4 p. Hyvä pönö ;)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.24 (54 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty