Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Varovasti


-Katariina Hirvonen

Annetut kommentit

Melko hyvä ja kiinnostava kuva jossa mustavalkoisuus ja värillisyys rimmaa täydellisesti yhteen. Kuitenkin jotakin puuttuu.
Ehkä se on tuo sommittelu joka itselle tuntuu mättävän;(
Tykkään tunnelmasta, juuri tuosta varovaisuuden tunteesta, että koska jää pettää. Vaikka eihän sorsa oikeesti siitä taida piitata hittojakaan.
Mulle kelpaa myös tuo sommittelu, sillä katseen on mukava seurata noita jälkiä. Valoa sorsan pää kaipaisi lisää, mutta minkäs teet.
Jään sohjoinen pinta on erittäin miellyttävää. Ja vaikka hiukan ensisilmäykseltä näyttääkin, että se olisi väännetty mustavalkoiseksi niin oletettavasti niin ei ole tehty vaan sohjo on vain yksinkertaisesti tommosta. Sorsan pään väritys heijastuu sohjoon mukavana pienenä yksityiskohtana.
Kerrankin erilainen sorsakuva. Vihaan sorsakuvia, niitä aina tuppaa ilmestymään tänne tiettyyn vuodenaikaan, kuten kukkamakrot ja auringonlaskut jne jne - ja ne on kaikki samanlaisia. Mutta mun mielestä tässä on ideaa ja on hyvä säkä käyny kun on sattunut paikalle kuvaamaan. Kivakiva.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.06 (32 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty