Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kun paniikki iskee

Käsky kävi... Olimme kolmistaan matkalla risteykselle virittämään telamiinaa, koska tankkien ennustettiin saapuvan jo seuraavana aamuna. Olimme jo saapumaisillamme tienposkelle kun ensin kuului suhahdus, sitten pamahdus, ja yksi meistä kaatui. Meidät on nähty!
-Julius Koivistoinen

Annetut kommentit

Ja jätkä vaan napsii kuvia, vaikka vihollinen tulittaa?

Liike-epäterävyys on näyttävää ja ainoastaan toivoisin, että vielä hengissä pihistelevä kaverus olisi täysin onnistunut, nyt tuo käsivarsi näyttää oudolta. Salama + kohtalaisen hidas valotusaika on sen "outouden" ilmeisesti aiheuttanut, vaikka ideana kyllä varsin hyvä. 4 p.
Minkäs sotavalokuvaaja mahtaa itselleen... "Vielä yksi kuva ennen kuin tartun aseeseen." :)

Tarkoitat varmaan tuota käden haaleutta kuvassa? Se johtuu, kuten jo sanoitkin, salavalon nopean välähdyksen, pitkän valotusajan ja liikkeen yhdistelmästä. En kuitenkaan näe kuvan henkilöä mitenkään epäonnistuneena, sillä tuo on samalla vain eräs valon menetelmistä temppuilla kuvakennolle tallentuessaan vastaavissa olosuhteissa.
Näppärä kuva kyllä, värit ja tuo utuinen kaatunut on hyviä yksityiskohtia muutenkin onnistuneessa kuvassa. Teknisesti täydellinen toteutus täten ja sisältö on hyvällä mallilla.
Hyvä kuva, vaikka pikkuisen nuo voimalinjat taustalla häiritsevät, kun asusteet on kuitenkin retroa (kai?). Erityisesti tykkään tuon salaman valottaman soltun ja kuolleen, sinisen, vastakohtaisuudesta.
Oikeinkin hyvä kuva. Pidän sekä sävymaailmasta että sommittelusta. Salaman käyttö loistavaa.
Makaava äijä ja miina ovat kuvan parasta capa-antia.
Stooreineen kaikkineen hyvä rekonstruktio.
Jukan kanssa samaa mieltä! Aiheeseen sopivista sävyista ja itse aiheesta iso plussa! Aukean puisevassa tarjonnassa femman kuva.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.17 (77 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty