Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Rupikonnan Kesä

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

Tekijä: Jouni Salo
-Kuvataiteen teema

Annetut kommentit

Aika häkellyttävä teos. Onko teksti tekijän omaa vaiko lainaus jostain?
Tekninen toteutus on erittäin hyvää ja yksityiskohtien määrä huimaava. Aiheeseen en tätä oikein saa liitettyä, mutta lähempänä sielunmaisemaa tämä silti on kuin muutama muu tässä näyttelyssä.
Hieno. En keksi kuka tämän on piirtänyt.
ihana ja kerronnallinen. Etuala on ehkä kuitenkin viety astetta liian yksityiskohtaiseksi, että hieman silmä ei enää erota mitä tapahtuu. Mutta oikein hyvä tämä on silti =)
Ihana ja mielenkiintoinen. Paljon yksityiskohtia, mutta ei sekava, kuten tällaiset kuvat yleensä. Pidän erityisesti noista suurista vaaleista pinnoista kuvan etualalla. ( voikukan osat) Ja harvinaista kyllä, jopa kuvassa oleva teksti sopii sinne lähes täydellisesti. Olisin ehkä kirjoittanut enemmän "laineille" tekstin.
Aurinko paahtaa kivasti. Tai kuvasta jotenkin saa sellaisen fiiliksen, että tuo kesä on ollut ihan helvetin kuuma. Tekstinkin lukee jotenkin laiskalla äänellä pään sisällä, kun ilma on kuvassa niin painostavaa.

Mistä kohti oot alottanu piirtämisen? Onko tää tajunnanvirtaa vai huolellisesti suunniteltu ja luonnosteltu? Tää ei nyt vaikuta mielipiteeseeni kuvasta, tää on vain mielenkiintoa. Voikukista?
Vaivaa nähty paperia täyttäessä. Mullekaan ei selvii onko tehty sattumanvaraisesti mieleen juolahtaneita osasia vai suunnitelmallisesti? Paljon kuitenkin katsottavaa.
Rupikonna ja isot voikukat on hurmaavia. Voimakas perspektiivi näyttää hyvältä. Puissa ja taivaassa kuitenkin näyttää kuin kiinnostus olisi lopahtanut kesken, jälki on kovin eritasoista etualan upean piirtämisen kanssa. Mielekästä katseltavaa jokatapauksessa.
Musta toi taivas ja pilvet on just parhautta. Ja konnan perspektiivi.
Voi luoja minä pidän tästä. Vie niin turvallisesti lapsuuteen, johtunee tutun oloisesta kuvituksesta jota laatulastenkirjoista aikanaan ahmi.. Jos joku työ saa hyvälle mielelle niin tämä. Ihan jo siitä 5 pistettä.
Yritin moneen kertaan katsoa tuota taivasta siten, että olisin saanut sen sopimaan kuvaan, mutta ei, ei, ei. Luovutettu kesken. Toisaalta ymmärrän, että sen voi joku nähdä toimivana vastakohtana huolellisesti piirretylle maastolle, mutta minulle siitä välittyy kuitenkin sellainen "haluantämäntyönnytpäätökseen"-fiilis. Tosin eihän taivas voi oikein tuon yksityiskohtaisempi ollakaan, mutta ehkäpä joku muu ratkaisu kuin "levittää" aurinko olisi ollut parempi.
Niin, kuitenkin. Aivan ihana. Teksti lämmittää koko kuvaa niin valtavasti. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.26 (31 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty