Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Sielun Maisema: "Death Is The Road To Awe"

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Kuolema, mikä herättää suurta kunniotusta, kunnioittavaa pelkoa.

Tekijä: Pirkka Harvala


-Kuvataiteen teema

Annetut kommentit

Ehkä paras leffasoundtrack ikinä. Onnistunut fiilis. En tiiä vastaako tämä niin paljon "tehtävänantoa" kun periaatteessa piti vissiin tehdä omasta sielunmaisemasta, ja tämähän on suoraan leffasta. Mutta sielunmaisema tämäkin, en väitä että työ olisi mitenkään huono. Mielenkiintoinen rajaus.
Ei "tehtävänannossa" oltu määritelty kenen sielun maisema pitää olla kyseessä :)
Kyllä -- Myönnettäköön, että leffa( minkä katsoin viime kesänä ja voi vitsit, mikä leffa!? Todella ajatuksia herättävä) ja leffan sountrack vaikutti suuresti kuvan aiheeseen, mutta elokuva sisältää paljon lähes samoja asioita kuin myös hengellisiä, mitä itselläni hetkittäin koen. Uskoihin ja ideologeihin tukeutuminen lohduttaa välillä. Joten tehdä tälläisen ns. fan art -kuvan, hiukan erilaisilla elementeillä, vaikka mitä tästä muut ajattelevatkaan lopulta.

P.S. Paljastan tässä samalla myös tämän työn tekijän, itseni, kommentoimalla näin - mutta hei! Mitäs väliä sillä. :)
samainen leffa kuuluu mun top 3:een ylivoimasesti. En muista edes milloin olisi yhtä paljon iskenyt elokuva kuten se teki, itketti seuraavat kolme tuntia leffan päätyttyä ja maailma meni ympäri.
Tässä oot hyvin keskittynyt etualan puuhun ja maastoon, olisin toivonut samanlaista keskittymistä myös mieheen ja kauempaan maisemaan. Hyvin se mukailee leffan tunnelmia, viilee fan art siis =)
WAU!!! TUPLAWAU!
Oh hoh. Tämä leffa on yksi henkilökohtaisesti "sekoittavimmista" elokuvakokemuksista ikinä. En keksi työstäkään mitään (huonoa) sanottavaa. Veti hiljaiseksi.
"Miltä näyttää sinun sielun maisemasi? Miltä haluaisit sen näyttävän ja miten sen maalaisit? Vai löytyykö mielesi sopukoista kauhukuvia tai pelkoja minkälaiseksi sielun maisemat saattaakaan joskus muuttua?" Aika omakohtaiselta tuo kuulostaa ;> Mutta ihan sama! Leffa itketti muakin ja on pitänyt sittemin katsoa noin neljä kertaa uudestaan kun se vain on niin vtun hyvä. Heh, Wolverinekin osas näytellä :>
Oli pakko tulla uudestaan katsomaan tätä kuvaa kun se oli poimittu etusivulle.
Totta. Leffa oli ja on yksi koskettavimmista sitten aikoihin, sekä nimen omaan "sekoittavimmista". Lähes hajottava. Erityisestä syystä, ei suinkaan itse elokuvan takia.

Ja tottakai Hugh Jackman osaa näytellä. :)

Kiitoksia kommenteista.
Viis pojoo!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.76 (25 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty